Furla

Pre-Loved Designer Handbags for Grab!

ALL HANDBAGS SOLD, WILL REMOVE THIS ENTRY SOON AND GET READY FOR LOTS OF PRELOVED HANDBAGS FOR SALE!!



IMG21523

Gucci Medium Brown GG Fabric Hobo

SOLD

%IMG_0078

Shoulder bag

Marc by Marc Jacobs Dr Q Lil Riz – Violet

SOLD

IMG_0061

Furla Shopping Tote black

SOLD

hbags 005

Cole Haan Lacquered Red (delauney patent tote)

SOLD

Semua authentic hek…Memandangkan aku sudah banyak kali terkena dengan perangai mereka2 yang beria suh booking, tapi membayonya nan ado, and letih giler bila we have to keep on chasing payments for hundreds times but pun buat dek jer, so i ll just open this to anyone, you make the payment, it s yours!

Price is inclusive of postal, no COD term but if u are around Klang Valley, we will deliver it to you by hand. Please fill up the form if u really a serious buyer and this entry will be pushed to Shop@RM. thanks.


Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Comment: 8

Red Furla…

IMG21447

merah koo! lawa lawa! Furla belongs to…………..definitelylah bukan RM! sah sahlah Liza punya mar! aku pencinta merah tapi tak semua hbags aku kaler merah marrr! cantikkan?? very the document bag, but aku tried bawak eii langsung tak kena ngan aku, sbb beso. some more ni hand carry bag, aku ni banyak benda nak pegang kena shoulder bag sesado. nak pegang tumbler lah, nak pegang bag make up, bekal makan lagi oh so many things to carry in my 2 hands.

IMG21449

oi our monthly luncheon kat aseana ke?

aku nak makan nandos la red, aku suker giler ngan nandos

oklah bley aa…tapi aku sah x geti nak order coz aku rasa numbers of aku makan kat nandos adalah 2,3 kali seumur hidup. inipun liza orderkan for me, perkhhh mak ngah diet weih!

anw apelah…awat takdak sapa pun dapat jawab entry contest gitu yek? sonang baituuuuuuuuuuuu!!! so sampai arini je ek korang leh jawab, or till this weekend. coz next week the details of the contest will be out. wink wink!

eii tolonglah ada yang jawab, aku serious nak let go uluoq make up2 yang aku dapat tuh yang….mau dok????nak main ulur je memanglah senang tapi at least do win something lah kan, kalo x aku main pilih bagi kat sesapa kang, si sinun plak kecik hati, si sana plak yang makan dalam. hek hek?

Comment: 7

The Year End Sale in Malaysia…

IMG19088

Hey…last week i went to jalan2 with Leen, told ya bout it kan. so we stopped by at most of the famous and tak famous boutique pun ktiorg masuk. belasah jer aaa

skang aku dah confident masuk mana2, takde rasa culas and takut. compared than dulu. kita kena percayakan diri kita, takde nya diorg nak halau ko kuor cos diorg bukan tau pun isi poket ko kan. kering ke kontang ke berisi ker….

IMG19092

most of the boutiques of malls kat msia ni memang ngah on sale. YEAR END SALE!! apa lagilah kan. kalau ikut nasib, yang new item pun boleh dapat sale jugak. kalau nasib malang, apa yang ada tu jer lah yang korang leh sebat…

i just love to walk and see. tengok try tengok try.

no intention to buy…

IMG19093

This brand is Cole Haan. tak yah lah nak hide2. I have been dreaming to get one of the babies from CH. tapi aku kan kadang2 ada kalanya sangat kedekut. yes i can use the blogging money but it doesnt mean i can easily enjoy it sesangat, coz dalam RM kami adalah teamwork.

teamwork tu aku ngan Sirman. he also the provider of RM’s quality. korang ingat kalau pi cover event ngan gambar canggih from his DSLR tu bukankah dari camera nya jugak.

IMG19089

i like this red hot baby. looks big and bulky but still cantikk………. halahai. makin banyak merah yang aku tengok, makin banyak pulak pilihan yang ada.

kasut tinggi tu pun merah gak…emm comei. tak sanggup nak tanya harga. part kasut ni aku tak redha nak bayar memahal above than RM200. lesser than that aku boleh lagi. tp kalau dah sampai seribu utk kasut, hhahahaha koyak mak ngah.

image

That s not me, itu Leen holding and carrying the Furla, after less it goes down to RM800++ . was bout to take that Furla tapi it s not leather coz canvas. n it looks more casual.

tapi pedulik hapalah kan kalau dah mahal2, kalau ko pandang carry, pi bawak kerja pun muleh mar….

So that s bout it lah, a story bout the red handbag.

Which i didnt take and buy from Furla….

Comment: 15

Eclipse to Furla…

IMG14661

cantik dok subang kelip2 nih? bila aku pakai, tak cantik punggggggggggggg!! to me lah…

IMG14662

tali apa tu nyah?

tu tali pinggang kak red weih, berat wuii!

wooo, dok kuasa, tak pelah akak amik gambo je lah buat readers view

IMG14663

si tahi lalat

kenal dia kan? hahahahah kenal dia sebab dia sokmo kuor coz tahi lalatnya yang pemes gitu…dia ni pandai make up lah, pi keje kat Eclipse tuh tp make up manghaik, suka tol aku nengok! siap ngan bulu mata palsu lagik

IMG14641

oh ilang dah rambut curly ai.. :)

sudah dicuciiiii………….

IMG14642

no eyelinerr at all, aku suka mascara kalao siap ngan pakai base…(eyeshadow is from the Pearly palatte)

tp korang kena rajin lah. mula pakai mascara base, pastu baru pakai mascaranya, ha memang aku suka sangat…

for me, pendapat saya seorang user, base lah menyebabkan sesatu mascara bulu mata tu menjadi lebih lentik dan tertarik kebabommmmmmmmmmmmmm!bombom!

IMG14651

ada purse baru new collection of Eclipse

119 to 139…

meh pakai members card aku, leh dpt 15% discount

IMG14652

ni bukan Eclipse nya design, design luar yang jual menumpang kat Eclipse, cecantik gak…

sudah aku tertawan sama satu dua rantai

IMG14654

invite me for a party?

kalo ada party aku beli rantai ke main panjang, tu sebab aku tarik ke belakang, kalo dak sampai ke perut rantai tuh

IMG14657

ha ni rantai tu asalnya

korang ni baca dok nih? aku ni tolong kowang pi jalan2 utk korang. alahmak member aku suh pi Mark & Spencer..eh dila tu nanti sok sok lah yer..

lupa aaa

1300

my first choice   1100

2nd choice, tinggi n panjang

850

3rd choice, rendah, sama je design ngan 2nd one tuh

1200

the most design yang aku nak tp dia fabric bukan leather, so terus takdak selera! putus hati aaa

IMG14659

lupakan furla, kena carik design lain lah

to reward myself, ai m buying at least 1 pc of designer handbag , sebulan sekali. Segedabak aku beli 3  Coach hari tuh :) n i m aiming for one hbag setiap bulan…

wpun ada satu  hbag tuh boleh letak down payment kereta, tp sirman jegil2 je matanya..siap dia google, if it s worth buying in KL, for him better buy from US still coz we have very good service shipping provider, VSHUB!

tollah tu…

beli kat US lagi murah dari kat Msia ni ha…

aku untung jimat 2 ribu beli Coach di US than Msia…2k tu! all via vshub yeah!

Comment: 13