Cole Haan

Pre-Loved Designer Handbags for Grab!

ALL HANDBAGS SOLD, WILL REMOVE THIS ENTRY SOON AND GET READY FOR LOTS OF PRELOVED HANDBAGS FOR SALE!!



IMG21523

Gucci Medium Brown GG Fabric Hobo

SOLD

%IMG_0078

Shoulder bag

Marc by Marc Jacobs Dr Q Lil Riz – Violet

SOLD

IMG_0061

Furla Shopping Tote black

SOLD

hbags 005

Cole Haan Lacquered Red (delauney patent tote)

SOLD

Semua authentic hek…Memandangkan aku sudah banyak kali terkena dengan perangai mereka2 yang beria suh booking, tapi membayonya nan ado, and letih giler bila we have to keep on chasing payments for hundreds times but pun buat dek jer, so i ll just open this to anyone, you make the payment, it s yours!

Price is inclusive of postal, no COD term but if u are around Klang Valley, we will deliver it to you by hand. Please fill up the form if u really a serious buyer and this entry will be pushed to Shop@RM. thanks.


Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Comment: 8

Old story, new collection…

image

image

image

to appreciate Leen yang tega dan teguh mengambil gambar2 ini, saya rasa perlulah jugak saya creditkan usahanya. lgpun cerita ni a bit basi….

it s a new baby of mine, for the red collection…

i wish to get a new black handbag too…tak pernah ada yet. eh ada memang ada but not the one from the designer.

ler aku kena jual hbags lama minggu ni ek? iskk…. i will give u the hint via Fan FB and my Tweeter. sapa yang tak dapat notification awal, takpek acik nak nolong der….

Comment: 12

The Year End Sale in Malaysia…

IMG19088

Hey…last week i went to jalan2 with Leen, told ya bout it kan. so we stopped by at most of the famous and tak famous boutique pun ktiorg masuk. belasah jer aaa

skang aku dah confident masuk mana2, takde rasa culas and takut. compared than dulu. kita kena percayakan diri kita, takde nya diorg nak halau ko kuor cos diorg bukan tau pun isi poket ko kan. kering ke kontang ke berisi ker….

IMG19092

most of the boutiques of malls kat msia ni memang ngah on sale. YEAR END SALE!! apa lagilah kan. kalau ikut nasib, yang new item pun boleh dapat sale jugak. kalau nasib malang, apa yang ada tu jer lah yang korang leh sebat…

i just love to walk and see. tengok try tengok try.

no intention to buy…

IMG19093

This brand is Cole Haan. tak yah lah nak hide2. I have been dreaming to get one of the babies from CH. tapi aku kan kadang2 ada kalanya sangat kedekut. yes i can use the blogging money but it doesnt mean i can easily enjoy it sesangat, coz dalam RM kami adalah teamwork.

teamwork tu aku ngan Sirman. he also the provider of RM’s quality. korang ingat kalau pi cover event ngan gambar canggih from his DSLR tu bukankah dari camera nya jugak.

IMG19089

i like this red hot baby. looks big and bulky but still cantikk………. halahai. makin banyak merah yang aku tengok, makin banyak pulak pilihan yang ada.

kasut tinggi tu pun merah gak…emm comei. tak sanggup nak tanya harga. part kasut ni aku tak redha nak bayar memahal above than RM200. lesser than that aku boleh lagi. tp kalau dah sampai seribu utk kasut, hhahahaha koyak mak ngah.

image

That s not me, itu Leen holding and carrying the Furla, after less it goes down to RM800++ . was bout to take that Furla tapi it s not leather coz canvas. n it looks more casual.

tapi pedulik hapalah kan kalau dah mahal2, kalau ko pandang carry, pi bawak kerja pun muleh mar….

So that s bout it lah, a story bout the red handbag.

Which i didnt take and buy from Furla….

Comment: 15