Princesss Victoria Stylo

The soft Launching of Princess Victoria Stylo…

Semalam baru le citer pasal tak beli bags baru. but arini ada citer bags.

but not for me. I punya ada le coming soon. Ini untuk korang.

Remember PV? The famous Princess Victoria Stylo. Alhamdulillah, their business is getting stronger and bigger. Terkejut akak, dia ada stock about 200k skang hah. Ini ko simpan dalam gudang ke hapa….

So PV is opening their outlet in Shah Alam. The soft launching is to be held this Sunday, 17th August. Nice nice nice. Ini 2nd branch of PV boutique, ada satu lagi di KK. So Semenanjung satu di Shah Alam dan one more di KK.

Raya open new shop lah terusnya kan. Abang leh awak makwe ke adik, suami bawalah ibu dan isteri, kak yah leh bawak cik abang coz PV provides everything for all genders. takde maknanya untuk wanita jer, of cos le product lelaki pun ada jugak.

princessvictoriastylo-soft-launch

Kalau tak sempat nak datang masa launching Ahad ni, bolehlah datang di hari lain, they open daily from 10.30am to 7pm. Location is at No 8 Jalan Plumbum N7/N Seksyen 7. For whatsapp/SMS/Wechat at this number 011 – 1061 7061.

I have been working with PV, not just as customer, lama ler jugak and berpuluh ribu pun kenal PV ni memang jual authentic. Tak main le fake fake ni dik. Nak beli yang fake, not di PV, they dont provide that kind of service.

For payment wise, you can also make either via credit card, cash or even installment. Bayo bulan2 gitu :) . Bags pulak range dari yang cheap, affordable and high end. Itu kalau gang2 European Hermes Chanel Prada makan reribu le mostly but kalau Micheal Kors and Coach, punya beribu product dia ada heh. Rambang mata akak tengok Instagram and FB Page PV, dah macam gudang bags betul!

Service lain yang hangpa boleh get from PV is you dah terlampau banyak bags or ada bags baru, or bags lama or dah tak nak simpan the bags, you can jual je kat PV and they will help u selling. You decide on the price and PV will settle the rest. Senang citer. Namanya jual preloved.  Akak pun hantar bags aka yang dah tak nak pakai tu kat PV gak.

OR OR OR

untuk online sellers nak park your bags, shoes anything either preloved or new items pun, boleh jer letak di PV boutique gak, anything yang convenient to you.

Insyallah, akak ingat nak pergi gak soft launching nih but ada program bertindan2 hah, mungkin kalau akak tak datang masa launch akak nak datang hari lain, depa pun bukak daily tak tutup, so bolehlah menebeng rembat apa bags yang berkenan, buat hadiah dan jugak tekak sendiri. Gitu kan. Pantang sebut bags. Eh not just bags, accessories lain pun banyak, belt, watchets, kasut masut. you name it. Semuanya authentic.

So nak menyenangkan kerja korang. Dah siap shortcut akak buat hah.

Either preloved, or ready stocks or preorder bags idaman from all over the WORLD:

Please click LIKE on Princess Victoria Stylo’s Page, almost 45k Likers

Kalau nak tengok ready stock items, dalam FB Page tu ada Albums and choose from there.

Instagram pulak, over here.

Whatsapp/SMS/Wechat at this number 011 – 1061 7061.

Butik address: Location is at No 8 Jalan Plumbum N7/N Seksyen 7

photo

some of the bags yang PV beli from Italy from their recent trip for their buyers.

OMG OMG OMG!!

 

 

Comment: 4

Contact PV for a Chanel!

DSC06812

577636_451649704863520_1045171945_n

CHANEL

RM 790
( DEPOSIT RM 400)

CHANEL 2 TONE EARRINGS
* BOX INCL

13

11

10

8

7

6

1

2

CHANEL MAXI
RM 16500
( 5 X EASY PAYMENT/ INSTALMENT ACCEPTED )
RETAILING AT RM 18000 ++
CHANEL BLACK MAXI CAVIAR
GOLD HARDWARE

SMS Princess Victoria  AT 016-8344437 / EMAIL azawari79@yahoo.com

Comment: 7

Avent Product from Princess Victoria Stylo!

IMG_7726

Some of you have heard bout yang i kena chong cheng bagai, but i m not happy to blog bout it. Tutup je lah kes tuh, aku pun dah nak pergi beranak lagipun bukan aku tak boleh nak beli barang anak aku sendiri. Kerna itulah ada banyak jugak offer yang datang nak sponsor tu aku tak berapa nak keen to do, except yang logik dek akal or through Nuffnang. So nemai, let s not go there. Those yang nak working with RM for the baby’s stuff, boleh Contact Red yek, we will try to consider it.

Nah, after almost 2 weeks of waiting, sekotak parcel besau dari US sampai jugak. i mintak tolong Princess Victoria to assist me in ordering all these stuff.

Tell you, i jimat beribuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu beli direct dari US! even dari UK pun murah gak but nih pun berbaloiiiiiinya jimat kau! Thank you PV for helping me!

IMG_7731

Food and Drink warmer nih kat KL RM230 tapi direct dari US memang jimat banyak. of coslah i m not gonna tell you the whole bucks yang aku bayar kat PV, korang kena pi mintak quotation kat dia sendirilah if nak mintak dia belikan yek yek :)

IMG_7730

Sterilizer nih pun penjimatan! padahal dulu masa beranakkan si abang gegirl, takde le pakai Avent sangat pun except botolnya jer tupun ada 1,2 batang jer. but dok ngapalah, ada rezeki lebih lagipun pasnih leh jual murah balik kat korang yang for sure memang tadah je tangan tunggu aku lantingkan ye dok.IMG_7727

Breast pump! ramai yang suh amik Medela but tell you the truth aku dulu pakai brand lain, i blogged kan gak pasal tuh, but i rasa since dah alang2 order most of Avent products, baiklah terus order jer nih. Ini set kat KL yang twin letrik nih harganya RM1,899 kau! singgit je lagi to RM1,900 mak datuk, tapi bijaklah pilihanku untuk beli dari US. Semua barang yang aku bayar atas nih, termasuk ada 3 set bottle baby, kalau plus shipping pun still lagi murah dari seketul RM1,900 tuh. Memang affordable sangat, cuma hassle kena tunggu lama jer, oklah 1-2 weeks tunggu kan.

Eh laki aku tak nak tanya ke bape total aku bayau sumer nih? haa RD?

Yang paling penting, u work with the reliable team seperti Princess Victoria Stylo!

Syukur sangat barang2 ni sempat sampai sebelum aku deliver, that s the point pun. Moga2 doa kalian semua dapat memudahkan lagi kelahiran Red Baby, dan moga kami berdua sihat selamat hendaknya.

Good news is PV is having a give away a COACH handbag, check out the simple TnC:

1) SEND ( EMAIL / PM ) US YOUR BEST PHOTO WITH BAGS , WRISTLETS, SUNGLASSES ETC BOUGHT FROM PRINCESS VICTORIA STYLO ONLINE STORE
2) COMPLETE THIS SLOGAN “WE LOVE PRINCESS VICTORIA STYLO BECAUSE ……( NOT MORE THAN 30 WORDS)
3) GET ALL YOUR FRIENDS TO LIKE OUR FACEBOOK PAGE AND YOUR PICTURE , BECAUSE THE 3 MOST “LIKED” PICTURES WILL WIN THESE COOL PRIZES !
4) CLOSING DATE : 31ST DECEMBER 2011
5) WE SHALL ANNOUNCE THE WINNER ON 1.1.2012

LIKE the Princess Victoria Stylo’s Facebook!

Pastuh, that s not the end, since tengah bed-rest nih, makanya, aku pi click2 lagi beli online. Tunggu 8 bijik barang tu sampai yey…..

Comment: 27

Marc by Marc Jacobs Baby Bag!

 

Kuala Lumpur-20111112-00069

New bag?

Yey!!!

But hey, bukan kita beli, but this is a gift!

Double Yey lagik!!

gambar atas tak cantik, looks like orange but no no, totally red.

image

hah ko, the most biggest diapers bag in hand skang nih. Tu pasallah 2 bags baru yang from UK tu aku nak jual coz i m not gonna use all bags pun, pakai 2 jer, in fact yang nih pun leh muat kain baju aku untuk ke spital pulak kay. completelah, boleh sling, shoulder, heret kat tangan nih, sangkut kat stroller.

Oh stroller ke car seat semua lom ado in hand lagi.

Aku rasa banyak lagi takde tapi masyallah malas betul nak pi menapak kat mall tu mencarik. rasa macam semua nak order onlineeeeeeeeeee jer.

image

Hah ni 2 top gambar aku cecurik dari the pemberi hadiah.

Thanks darling!

You wanna get yours, or daily bags or jalan2 bags or year end mahupun new year bags, go check it out nowwwwwwwwwww only Princess Victoria Stylo!

Comment: 20

Menggila shopping wpun membuncit!

IMG00812-20110615-1351

which one is nicer?

IMG00813-20110615-1354the gold!!

brown and gold tu lawa kan?? kan kan!!

tapi abaikanlah…geram coz takde sale for this and i m not willing to pay that much for this watch…

IMG00841-20110618-1428

then few days later i pi visit Aigner The Gardens…

eh eh ada yang brown and gold jugaklah!

IMG_5411

wpun tak segah like the one in Aigner Boutique KLCC…but brown and gold tu dah kira sepackagelah!

IMG_5190

Not just that, i dapat cilok the double points of Isetan for getting my Fendi

IMG_5400

n the brown gold of Aigner

semua nih aku dah beli lama ler, sebulan lebih kot.  baru je hah kuor RM.

IMG_5671

Burberry ni cimut comeinya ko! ni lah dalam sejarah jam tangan aku paling kecik dalam koleksi, memang tak pernah lagi aku ada jam dimensions nya kecik. tengok gambar cam besau. This Burberry I beli from Princess Victoria Stylo.

korang perasan kan sume jam tangan aku skang jenis leather strap jer, takde steel one coz tangan ai dah mengembang yoep. aku pemalas nak pergi sambungkan besi jam2 lama aku tuh, kang dah beranak, mengurus balik so kena lak bukak, eh kuasa. sume jam2 tu dah simpan pun. pakai leather strap je skang, tangan besau penumbuk dah skang nih.

cincin pun sama gak, mana yang jari tengah kena pakai ke jari kelingking, jari kelingking dok dendiam simpan, takkan nak pakai jari kenit tu kan…

nak beli cincin baru semata2 memboyot hahahaha, idok le teman.

Comment: 42