LAWA Photography

Media Prima & WuuhuuOnline Open House…

DSC07798

Last week sempat jugak aku meredah jem untuk pi ke open houses ni. Korang layanlah gambar-gambar artis ni ek. Glam-glam semuanya Smile

DSC06206

DSC07830

DSC07840

DSC07849

DSC07854

DSC07886

DSC07889

DSC07903

DSC06251

DSC07930

DSC06272

DSC07943

DSC07947d

DSC07949d

DSC07957

DSC07958

DSC06282

DSC07973

DSC07978DSC06285

DSC07980

DSC06286

DSC08018

DSC0803d7

DSC081d10

DSC08125

DSC08128

DSC08144

DSC08173

DSC0808d8

Thanks Media Prima & WuuhuuOnline for the invitation.

Dan semua photos di dalam entry ini adalah hak credit LAWA Photography. Memang lawa :) Kalau sesapa berminat nak menggunakan khidmat bedikan profesional depa, bolehlah contact Zai - 012 2874090 / zai@lawa.biz

Comment: 18

6ixth Sense – Tentang Kita…

1

15

Last week 6ixth Sense telah melancarkan album terbaru diorang yang bertajuk Tentang Kita.

16

14

Menurut Adi, vokalist kumpulan 6ixth Sense, album baru ni ni lebih menjurus kepada nilai-nilai kemanusiaan dan kerohanian, termasuklah tema ketuhanan, kasih sayang terhadap ibu bapa, kedamaian dan sebagainya.

3

13

Antara tajuk lagu dalam album ini ialah

Penerang Hati(duet bersama Saujana)
Ayah dan Ibu
Damai Yang Hilang
Rasulullah
Cintaku Padamu Seluas Angkasa dan
Altar Cinta.
 

12

So kepada peminat-peminat 6ixth Sense, jangan lupa dapatkan album baru diorang ni. dan semua photos di dalam entry ini adalah hak credit LAWA Photography.

Memang lelawa :)

Comment: 13