LAWA Photography

Astro Buka Puasa – The handbags of the Celebrities

Ramadhan.

Astro Berbuka Puasa kembali lagi sempena pelancaran programmes menarik untuk tayangan hari raya nanti, my many years of support to Astro. One of my fav clients.

But untuk kali ni, i tak nak lah letak gambar2 celebrities coz dah banyak kuor kat local blogs kan. So i macam tahun2 dulu, nak target untuk their outfits, handbags, make up hair do etcs. Cos yang tu memang dari dulu aku gila buatkan pung.

IMG_1813

Suasana majlis yang belum lagi ramai hadhir dan belum lagi dewan dibuka…

IMG_1804

Bertemankan RD, dia pun memang suka je pergi Astro Buka Puasa, nak cuci mata lerrrrrrrrrrrr tu!

Ada gambar dia ngan ‘abang celebrity’ dia, pi check instagram dia.

Tapi aku sampai dulu kali ni dari laki aku kehkehkeh…..berlagak sketlah coz biasa dia sampai dulu dari aku. Kitorg ni mana ler boleh datang serentak, memasing kan dari arah yang berlainan

So anw, gambar yang kusam2, memang datang dari tangan aku tapi gambar berwatermark dan awesome tu, hasil dari Lawa Photography. They are the best!

1

Norish Karman

She s very soft lah, very polite, i like her way

11

Fouziah Gous

No clutch no handbag?

12

Dira Abu Zahar

14

Double A and LV nya yang dah lusuh gila patina leather colournya

15

Seteru lama hahahaaha

ops orang baru tak tau kot kisah NA ngan RM

Dia bawak handbag oren menyala, cant catch the brand

16

Kalau hangpa follow instagram Johan and Ozlyn memang tau lah kan yang Ozlyn baru borong berderet2 handbags baru

16A

Chanel double flap medium in green

17

18

19

Syura

20

Black

21

AAida pakai tight top purple, kain purple, tudung light purple and dan juga Prada Saffiano Purple!

22

Hafiz

23

Some of the celebrities yang hadhir

Sebenarnya malam tu celebrities terlampau ramai and yang dijemput naik atas stage pun yang nampak di mata jer lah kan….tak semua boleh nak joined up sama

24

Sharifah Shahora dan Coach

25

Hamboihhhhhhhh

Sedondon hitam

Kurung modern Cik Ta memang sangat cantikkkkk!!!

26

Harga sampin songket Zain ni, berapa ye agak2?

Aku tengok kat bawah KLCC starting price sume dari 1k and above

27

Dazrin and Hairul Azreen

28

The Astro buka Puasa was held at the KL Hilton

30

Didie Alias in merah menyala

Aku dok ngan dia sepanjang tunggu pintu dibuka, she hosted untuk kat luar hall, dia bawa Chanel Jumbo in Brown colour

2

Zizan pun LV, bagpack

IMG_1797

Eh terselit

Dress caftan merah beli online. Top to toe le sendiri

Chanel Medium Boy tu first time pakai for this event.

 

5

Rafidah Ibrahim, tudung dah lawa tapi kain baju kurungnya tak up to date. Gucci Boston dia bawak

6

Lisa memang pakai baju from Jovian je lah kan…and the clutch aku rasa YSL nih, in black. puas aku telek. aku pun nampak Lisa dari jauh je pung

8

Pengantin baru in Coach bag

10

Datuk Sheikh pun ada sama, with his Mrs too

4

Ozlyn – Chanel Green medium pun memang cantik, pandai dia pilih warna.  She has the Jumbo tricolour and the Birkin kan, baru uploaded lam instag dia tuh

3

This is totally a Maxi size of Chanel, pink colour lagik!

To engage Lawa Photography for your private and official events, via Zai - 012 2874090 / zai@lawa.biz

Thanks Astro for the Buka Puasa, Syawal nanti siaplah ramai dok rumah lepas selesai buat ziarah rumah ke rumah untuk macam-macam rancangan raya yang menarik di Astro. Aku antaranya kehkehkeh!

Nak tengok lagi handbag celebrities?

Nak? Nakkkkkkkkkkkk ke?

 

Comment: 15

Ning’s Ryan Sky Dalton by Lawa Photography

 

_DSC9700

_DSC9745

_DSC9880

Congratulations Ning! Ryan Sky Dalton!

Big thanks to Lawa Photography for the photos, walaupun akak merah lambat publish kan ni hah

Maafkanlah kelewatan saya, i just got back from Milan, Italy daaaaa

Comment: 9

Pentas AJL27

_DSC1193

_DSC1216

_DSC1260

_DSC1281

_DSC1303

DSC04769

DSC05006

DSC05166

DSC05399

dsc05412 (1)

DSC04910

DSC05143

DSC04801

Sekali lagi, thanks TV3 and AJL for inviting Redmummy’s team, and big thanks to Lawa Photography for the photos. To engage Lawa for your private and official events, via Zai - 012 2874090 / zai@lawa.biz

Comment: 6

The close up photos of Clutches and Shoes during AJL27

_DSC1188

DSC04531

DSC04537

DSC04550

DSC04559

DSC04566

DSC04577

DSC04578

DSC04593

DSC04595

DSC04601

DSC04607

DSC04608

DSC04618

DSC04630

DSC04633

DSC04637

DSC04640

DSC04641

DSC04644

DSC04662

DSC04664

DSC04676

DSC05469

page

page_1

page_anak kg

page_baju hijau

page_black girl

page_blue

page_donno who

page_fazley

page_fida

page_girl

page_girls pair

page_hanez

page_ifa

 

 

page_mcpage_intanpage_maria

page_pink

 

Please come back, tak habis posting photos lagi ye dalam nih.

The unique part for the events in RM, kita cuba crop and detailing on the clutches, handbags, shoes etcs. Thanks TV3 and AJL for inviting Redmummy’s team, and big thanks to Lawa Photography for the photos, takde Lawa, takde le close up gambar2 gini yek, to engage Lawa for your private and official events, via Zai - 012 2874090 / zai@lawa.biz .

Comment: 7

All About Anugerah Skrin 2012!

DSC06094DSC06113DSC06124DSC06138DSC06141DSC06166DSC06170DSC06178DSC06180DSC06194DSC06200

DSC06221DSC06229DSC06264DSC06271DSC06277DSC06282DSC06284DSC06285DSC06316DSC06322DSC06334DSC06339DSC06358DSC06400

DSC06406DSC06414DSC06448DSC06454DSC06463DSC06471DSC06475DSC06481DSC06505DSC06528DSC06535DSC06552

DSC06565DSC06570DSC06575DSC06584DSC06600DSC06604DSC06610DSC06615DSC06639DSC06645DSC06656DSC06671DSC06674DSC06679DSC06681DSC06686DSC06692DSC06694DSC06718DSC06779DSC06783DSC06792DSC06804DSC06809DSC06817DSC06818

 

DSC05683DSC05693DSC05704DSC05708DSC05721DSC05728DSC05744DSC05746DSC5680

DSC05762DSC05782DSC05792DSC05797DSC05800DSC05811DSC05829DSC05831DSC05835DSC05843

DSC05849DSC05860DSC05865DSC05872DSC05873DSC05889DSC05894DSC05900DSC05907DSC05910

DSC05914DSC05919DSC05923DSC05925DSC05932DSC05934DSC05937DSC05945DSC05949DSC05953DSC05961DSC05965DSC05981DSC05983DSC05987DSC05992DSC05994DSC06000DSC06005DSC06008DSC06012DSC06019DSC06027DSC06029DSC06037DSC06040DSC06047DSC06056DSC06057DSC06061DSC06064DSC06067DSC06072DSC06073DSC06076DSC06079DSC06081DSC06084DSC06088

Thank you TV3 for inviting Redmummy’s team.

The red carpet, the event, the post party of Anugerah Skrin 2012 – fully covered and credit to Lawa Photography’s team! I love the clutch and celebrities section, senang kerja aku Lawa dah sesiap buatkan. Ada fashion or dress yang hangpa rasa macam well cantik, ohmygod atau halamak??

Comment: 15