handbags

Astro Buka Puasa – The handbags of the Celebrities

Ramadhan.

Astro Berbuka Puasa kembali lagi sempena pelancaran programmes menarik untuk tayangan hari raya nanti, my many years of support to Astro. One of my fav clients.

But untuk kali ni, i tak nak lah letak gambar2 celebrities coz dah banyak kuor kat local blogs kan. So i macam tahun2 dulu, nak target untuk their outfits, handbags, make up hair do etcs. Cos yang tu memang dari dulu aku gila buatkan pung.

IMG_1813

Suasana majlis yang belum lagi ramai hadhir dan belum lagi dewan dibuka…

IMG_1804

Bertemankan RD, dia pun memang suka je pergi Astro Buka Puasa, nak cuci mata lerrrrrrrrrrrr tu!

Ada gambar dia ngan ‘abang celebrity’ dia, pi check instagram dia.

Tapi aku sampai dulu kali ni dari laki aku kehkehkeh…..berlagak sketlah coz biasa dia sampai dulu dari aku. Kitorg ni mana ler boleh datang serentak, memasing kan dari arah yang berlainan

So anw, gambar yang kusam2, memang datang dari tangan aku tapi gambar berwatermark dan awesome tu, hasil dari Lawa Photography. They are the best!

1

Norish Karman

She s very soft lah, very polite, i like her way

11

Fouziah Gous

No clutch no handbag?

12

Dira Abu Zahar

14

Double A and LV nya yang dah lusuh gila patina leather colournya

15

Seteru lama hahahaaha

ops orang baru tak tau kot kisah NA ngan RM

Dia bawak handbag oren menyala, cant catch the brand

16

Kalau hangpa follow instagram Johan and Ozlyn memang tau lah kan yang Ozlyn baru borong berderet2 handbags baru

16A

Chanel double flap medium in green

17

18

19

Syura

20

Black

21

AAida pakai tight top purple, kain purple, tudung light purple and dan juga Prada Saffiano Purple!

22

Hafiz

23

Some of the celebrities yang hadhir

Sebenarnya malam tu celebrities terlampau ramai and yang dijemput naik atas stage pun yang nampak di mata jer lah kan….tak semua boleh nak joined up sama

24

Sharifah Shahora dan Coach

25

Hamboihhhhhhhh

Sedondon hitam

Kurung modern Cik Ta memang sangat cantikkkkk!!!

26

Harga sampin songket Zain ni, berapa ye agak2?

Aku tengok kat bawah KLCC starting price sume dari 1k and above

27

Dazrin and Hairul Azreen

28

The Astro buka Puasa was held at the KL Hilton

30

Didie Alias in merah menyala

Aku dok ngan dia sepanjang tunggu pintu dibuka, she hosted untuk kat luar hall, dia bawa Chanel Jumbo in Brown colour

2

Zizan pun LV, bagpack

IMG_1797

Eh terselit

Dress caftan merah beli online. Top to toe le sendiri

Chanel Medium Boy tu first time pakai for this event.

 

5

Rafidah Ibrahim, tudung dah lawa tapi kain baju kurungnya tak up to date. Gucci Boston dia bawak

6

Lisa memang pakai baju from Jovian je lah kan…and the clutch aku rasa YSL nih, in black. puas aku telek. aku pun nampak Lisa dari jauh je pung

8

Pengantin baru in Coach bag

10

Datuk Sheikh pun ada sama, with his Mrs too

4

Ozlyn – Chanel Green medium pun memang cantik, pandai dia pilih warna.  She has the Jumbo tricolour and the Birkin kan, baru uploaded lam instag dia tuh

3

This is totally a Maxi size of Chanel, pink colour lagik!

To engage Lawa Photography for your private and official events, via Zai - 012 2874090 / zai@lawa.biz

Thanks Astro for the Buka Puasa, Syawal nanti siaplah ramai dok rumah lepas selesai buat ziarah rumah ke rumah untuk macam-macam rancangan raya yang menarik di Astro. Aku antaranya kehkehkeh!

Nak tengok lagi handbag celebrities?

Nak? Nakkkkkkkkkkkk ke?

 

Comment: 15

40% OFF for Unveil The Surprise – That’s Reebonz!

48hours sponsored post

IMG_9938

Do you wish to have those bags like that red blue lady?

You nak merasa ada seketul handbags from the high end brand?

You nak merasa belikan satu untuk yang tercinta, walaupun bukan handbags wanita tetapi untuk sang lelaki?

You nak please your loved ones, or paling pun untuk diri sendiri, dengan bags idaman?

Dan bagaimana kalau you dapat beli dengan harga SALE yang didiscountedkan to 40% off!! hampir2 separuh dari harga asal??

reebonz_40pc-off

MESTILAH MAUUUUUUUUUUUU!!!

image

This is the right time for you to have your 40% off handbags in hand! Reebonz is back in the page of Redmummy.com to announce about their big mid-year SALE! Like they said, EVERYTHING AT 40%!! 

Jadi ko nak Chanel Jumbo in black colour, at 40% off?

Mungkin a Prada Shoes for the fiancee, husband, and dad at 40% off?

Fendi Zucca Purse dengan 40% off?

How about a Coach zip wallet buat emak dicinta at 40% off??

image

Dan brands yang kamu impikan, sentiasa dalam wishlist, untuk lebih berharga lagi dengan hebatnya Reebonz discounted for 40% off, ini memang tawaran menarik!

One thing about Reebonz, they have zero installment plan, sungguh le adik akak lagi mudah untuk dapatkan bags dihajati. Baiklah, aku ni dari tadi dok pancing korang beli bags je pulakkan coz yelah, aku ni hantu bags, selain shoes of cos. But kerna yang molek dicanang-canang so makanya 40% off deal by Reebonz, perlu dipanjang-panjangkan. So rakyat jelata RM, tunggu apa??

Janji-janji ditepati Reebonz:

1. Items will be delivered in Reebonz signature Black and Gold packaging, I used to blog bout the packaging ni gak duluuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

2. Free Shipping. HOYEY!

3. Reebonz delivers within 3 – 5 working days when payment is received. 

4. 0% Installment Payment Plan up to 24 months with 8 Banks (Ambank, CItibank, HSBC, OCBC, MBF, RHB, Public Bank, Alliance Bank)

Aku ada beli, 2 bijik tapi bukan untuk aku, untuk my girlfriends yang tak dapat nak buat online payment. So aku tolonglah sama belikan the Miu Miu dan Prada. Untuk aku sendiri, pun berharap sang suami yang menyedari birthday bini is coming very soon, bebawaklah tolong sedar diri sket. Dah habis hint dah nih.

Hint satu lagi, ai tak nak colour merah dah. Banyak bags cik merah ni dok memerah sajer. Yellow pun boleh, black pun ai ok ye RD.

Terus click di sini, to be the first to know and to browse the Reebonz Malaysia’s latest handbags on sale. Boleh juga lari lari click click ke Reebonzmalaysia’s website, sudah dikenali sangat pasal Reebonz nih.

So camne yek, aku ni dah mata rambang nih. Ada yang aku menyopping sakan nih, duhhh…. Padan betul bila dapat keje suruh orang shopping, dahlah a very shopaholic sangat. Sale ni sampai 30th June ni yek, 40% off pulak tuh.

Jadi setiap malam sebelum lena, kalian jangan lupa bisikkan di telinga suami …

Bang… 40% off tu bang. Banyak tu bang

reebonz_40pc-off2

Bang…. sampai 30th June je bang, boleh ye bang ayang pakai credit card abang?

Bang…. hanya di reebonz.com.my jer bang.

Dapatkan RM78 shopping credits kat Reebonz, exclusively for Redmummy’s readers. Sign up here before 30 June 2013!

Khidmat pesanan masyarakat Reebonz is brought by Redmummy.com

Comment: 8