Reebonz

40% OFF for Unveil The Surprise – That’s Reebonz!

48hours sponsored post

IMG_9938

Do you wish to have those bags like that red blue lady?

You nak merasa ada seketul handbags from the high end brand?

You nak merasa belikan satu untuk yang tercinta, walaupun bukan handbags wanita tetapi untuk sang lelaki?

You nak please your loved ones, or paling pun untuk diri sendiri, dengan bags idaman?

Dan bagaimana kalau you dapat beli dengan harga SALE yang didiscountedkan to 40% off!! hampir2 separuh dari harga asal??

reebonz_40pc-off

MESTILAH MAUUUUUUUUUUUU!!!

image

This is the right time for you to have your 40% off handbags in hand! Reebonz is back in the page of Redmummy.com to announce about their big mid-year SALE! Like they said, EVERYTHING AT 40%!! 

Jadi ko nak Chanel Jumbo in black colour, at 40% off?

Mungkin a Prada Shoes for the fiancee, husband, and dad at 40% off?

Fendi Zucca Purse dengan 40% off?

How about a Coach zip wallet buat emak dicinta at 40% off??

image

Dan brands yang kamu impikan, sentiasa dalam wishlist, untuk lebih berharga lagi dengan hebatnya Reebonz discounted for 40% off, ini memang tawaran menarik!

One thing about Reebonz, they have zero installment plan, sungguh le adik akak lagi mudah untuk dapatkan bags dihajati. Baiklah, aku ni dari tadi dok pancing korang beli bags je pulakkan coz yelah, aku ni hantu bags, selain shoes of cos. But kerna yang molek dicanang-canang so makanya 40% off deal by Reebonz, perlu dipanjang-panjangkan. So rakyat jelata RM, tunggu apa??

Janji-janji ditepati Reebonz:

1. Items will be delivered in Reebonz signature Black and Gold packaging, I used to blog bout the packaging ni gak duluuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

2. Free Shipping. HOYEY!

3. Reebonz delivers within 3 – 5 working days when payment is received. 

4. 0% Installment Payment Plan up to 24 months with 8 Banks (Ambank, CItibank, HSBC, OCBC, MBF, RHB, Public Bank, Alliance Bank)

Aku ada beli, 2 bijik tapi bukan untuk aku, untuk my girlfriends yang tak dapat nak buat online payment. So aku tolonglah sama belikan the Miu Miu dan Prada. Untuk aku sendiri, pun berharap sang suami yang menyedari birthday bini is coming very soon, bebawaklah tolong sedar diri sket. Dah habis hint dah nih.

Hint satu lagi, ai tak nak colour merah dah. Banyak bags cik merah ni dok memerah sajer. Yellow pun boleh, black pun ai ok ye RD.

Terus click di sini, to be the first to know and to browse the Reebonz Malaysia’s latest handbags on sale. Boleh juga lari lari click click ke Reebonzmalaysia’s website, sudah dikenali sangat pasal Reebonz nih.

So camne yek, aku ni dah mata rambang nih. Ada yang aku menyopping sakan nih, duhhh…. Padan betul bila dapat keje suruh orang shopping, dahlah a very shopaholic sangat. Sale ni sampai 30th June ni yek, 40% off pulak tuh.

Jadi setiap malam sebelum lena, kalian jangan lupa bisikkan di telinga suami …

Bang… 40% off tu bang. Banyak tu bang

reebonz_40pc-off2

Bang…. sampai 30th June je bang, boleh ye bang ayang pakai credit card abang?

Bang…. hanya di reebonz.com.my jer bang.

Dapatkan RM78 shopping credits kat Reebonz, exclusively for Redmummy’s readers. Sign up here before 30 June 2013!

Khidmat pesanan masyarakat Reebonz is brought by Redmummy.com

Comment: 8

Swarovski necklace from Reebonz…

IMG_5080

blue box, not red

IMG_5076

special Swarovski necklace for Redmummy

IMG_5065

untie the ribbon, only from Reebonz

Thanks Reebonz for trusting Redmummy.com and having a very good business relationship wt RM. The readers memang sonok bangat dengan kamu Reebonz. (check my entry on Reebonz here)

You see, in RM bukan sahaja client dari Malaysia sahaja, dari Singapore, UK and merata ceruk dunia pun boleh do your proposal business wt us.

Their upcoming events/sale semakin hangat…Michael Kors, Aldo, Guess and Fendi untuk minggu ini sahaja. Minggu depan kita tengok apa lagi events yang Reebonz akan promote. Check out their site, remember to use this link for easy access wt Reebonz. dok kat Reebonz memang best, kita leka sungguh dengan handbags yang depa jualkan…kalau pun tak membeli, viewing sahaja dah menyeronokkan hati. kalau tidak pun kita akan saving to get any of it.

Kalau ada antara you all dah beli, leh tak email2 ai, nak gak kepohcik apa korang beli hek hihihiiiiiii…hiks! i bet moli, kak ann, azleen, just to name a few pun nak tau gak apa yang korang dah sopingkan hek hek hek…

Comment: 8

Site of Designer Brands – Reebonz!

24 hours sticky post, pls scroll down for my new entries….


image

last month, i did mentioned bout 1 site from UK, but today i m promoting our country neighborhood’s site pulak, from Singapore but sangat terkenal and worldwide. before they came to approach me, aku dah tau dah pun site nih, tp tengok gitu2 je lah. coz i tot they don’t offer to malaysian. yelah members site nih, melebihi 50 ribu orang ko! members yek.

hanya belum menjamah setahun, sudah ada 50 ribu orang yang registered to Reebonz. sume orang giler handbags lah yek. tapi bukanlah handbags sahaja dijual dalam nih, kain baju anything yang related ngan kewanitaan kita nih ado. what s the best bout it is jugak kerna harga yang dioffer memang harga runtuh. lebih rendah yang berjualan di butik Malaysia.

image

first thing first, just sign up, ni 10 saat lah siap, kalau ko type macam kekura, 10 min pun tak done nya. use this link, coz u are my special readers from RM yang akan mendapat the highlight from Reebonz customer care.

untuk sale dalam Reebonz, tak macam sale on line lain, they have their proper events or tarikh2 jualan untuk setiap designer brands. Before the events starts, at least 5,6 upcoming events ko boleh tengok, so bila tarikh events tu sampai, cecepat masuk and terjah, attack and beli!

coz dengan more than 50ribu orang yang menjadi registered members to Reebonz, chances ko kalo lelambat slow memang menipislah. aku sendiri dah 5,6 bags terlepas. oh sadis.

image

for a quick glance untuk korang yang kaki2 designer handbags nih, this site offers u a payment through credit card and paypal. via debit card pun boleh gak yek, but since kita ni kat msia, inter banking memang belum boleh yek. but sblm apa2 ingat yek, become a member first, kalo tak view Events pun tak boleh.

harga yang terpapar kat dalam Events tidak termasuk ngan shipping cost from Singapore to Malaysia but sebab Reebonz ngah nak menawan hati all Malaysian citizens, for the next 30 days, free shipping from Spore to pintu umah pejabat ko. hapa lagik?? bungkus lah click2 Events tuh.

i wish i could have 1 but i m not ‘entitled’ yet :(

image

jangan tekejut tengok fan page Reebonz di FB sudah menghampiri ke 10 ribu orang! tell u, this is a very serious business, and they engage serious parties to participate in Reebonz. Let s follow them in their twitter.com/Reebonz

antara product or brands yang telah featured di Reebonz, Bottega Veneta, Burberry, Balenciaga, Tods, Prada, Gucci, Miu Miu, Coach, Kate Spade, Givenchy, Lanvin etcs….berjela2 ke main banyak ko! Untuk sang lelaki pun ada yek. YES FOR MEN! arituh ke main riuh napa barang2 lelaki takdak, ha dipersembahkan antara product yang Reebonz bawak cufflinks, bags, neckties, and tshirts. jadi cewek2 belilah jugak untuk cowok2 mu.

so for RM’s readers, sign up and get the privilege in Reebonz, kat first main page Reebonz tuh, hangpa nampak code kan, key in REDMUMMY yerr. paling senang pakai link ni, dah sesiap Reebonz buatkan utk korang. bukan gitu ajer, specially for you, hangpa dapat free shipping till 31st March nih. wah sayang Reebonz ngan readers mak merah hek.

Btw, Reebonz is pronounced as ‘ribbons’ datang dari idea yang penuh dengan element surprise seperti kotak hadiah yang dibuka ribbonnya untuk melihat apakah isi hadiah di dalam kotak itu. So jangan miss out the Events, jangan miss out to get the invite and untie your own present by bookmarking Reebonz :)

sebabnya kalau hangpa sumer lambat, setiap product yang cuba korang nak beli akan jadi begini: SOLD OUT!!!

image

SOLD OUT MERATA2….sedih kay, aku ada nampak Miu Miu dalam past event Reebonz, dan aku terlepas untuk merembat. moncii!!

image

Festive Clearance Reebonz ni START TODAY AT 12pm!! sure ramai beribu bersusun nak tangkap nih! sapa cepat dia dapat aaa….aku dah tau apa yang aku nakkan! Fri esok lak Event for Coach huhuhuuu!  so use this link, hurry up register!! Dont worry, all designer brands selling by Ribbonz are authentic, check the review in their Fan Page if you have a doubt on it.

Khidmat pesanan masyarakat Reebonz is brought by Redmummy.com

Comment: 13