Ning Baizura

Ning’s Ryan Sky Dalton by Lawa Photography

 

_DSC9700

_DSC9745

_DSC9880

Congratulations Ning! Ryan Sky Dalton!

Big thanks to Lawa Photography for the photos, walaupun akak merah lambat publish kan ni hah

Maafkanlah kelewatan saya, i just got back from Milan, Italy daaaaa

Comment: 9

Launching of Dewa by Ning Baizura…

IMG_5761

IMG_5772

IMG_5776

IMG_5779

the man standing in black shirt, is the husband – amik video for the wife

IMG_5786

IMG_5805

IMG_5809

IMG_5815

 

IMG_5818

IMG_5819

IMG_5825

IMG_5828

IMG_5830

IMG_5831

IMG_5833

Dulu waktu Chris suaminya masih bekerja di KLCC, sokmo gak aku nampak Ning together with the husband during lunch hour but selepas suaminya mengambil keputusan untuk manage Ning on full time basis. dah lama tak nampak dah kat KLCC. well dah lakinya tak kerja kat KLCC lagi dah kan…

IMG_5834

 Ning’s family members

IMG_5856

Dewa at RM29.90 menampilkan 8 buah lagu baru. suara soprano Ning is one of the best…i may not her die hard fan, but i do adore her. She used to jatuh bangun terduduk and bangun kembali. I dont look at the black side of her at all, tapi aku suka tengok kemajuan Ning, walau dah pernah jatuh, tapi tetap bangun kembali. Berkat lagi sokongan kuat ibu dan suaminya.

Look at the bright side, orang yang macam ni juga aku jadikan contoh coz kita takkan selamanya di atas, kalau tersungkur, pun janganlah rasa dunia dah tamat for you, stand up and fight it back.

Satu lagu yang bikin ku sama bergerak badan sewaktu di Zouk, Mama Papa :) . Catchy sedap.

Tapi paling aku suka. Rasaksa. ini berulang kali didengar :) .

IMG_5817

pertamaaaaaaaaaaaaaaa kali dulu masa jumpa Ning, i takde blog lagi, i blum kahwin pun yet, met her at the Midvalley, she was walking alone, in style. Gaya jalannya, dengan tallnya with her high heels, spontaneous aku terpanggil her. and at one glance, she angkat kening and smiling at me….

Thanks Universal Music specially to Mujahid’s team, Juan, Pah and Emryll. I did blogged bout Ning kalau ada terjumpa kat mana2 event and of cos, her wedding yang very the ‘joget lambak’  masih lagi dalam ingatan. Best! cerita Ning’s wedding ada di blog lama, reminds me to my old fren, Vernon, di mana kamu berada skang yek….

So anw, all the best to Ning Baizura. Get yourself a copy of Ning’s CD – Dewa. Dalam bahasa sanskrit bermakna Cahaya. Teringin pula nak tengok Ning mengandung kan…bercahayamata sendiri :)

Like her FB Fanpage and follower her Twitter @ningdalton

HappeNING!!

Comment: 21