Mom’s Day to RM

akhirnya aku abih gak citer all the jakarta and bandung trips. wpun gambar2 unik belum keluar, tp at least the main point sudah selamat aku published lam nih, and sblm korang pi cuti over the weekend..

aku nak rehat.so kalo takdak entry tuh.paham2 je le aku ngah mengqada apa yang patut.waktu tidur aku lari mencicit2 dek buat entry ok.minggu ni je 2 kali aku cuti (bukan EL yer, saya amik cuti applied secara rasmi), kalo ari tak cuti pun aku tidur after 2am. hang pa kira lah, satu entry makan bape kilo panjangnya nak type.

satu hari ada bape entries?leh blogging waktu malam jer pas budak2 dah tidur.so kol bape aku dpt tidur? capek ok!

sapa yang bosan2 tuh pi baca balik entry jakarta /bandung aku yang korang dok baca lelompat yer. giler aku memang sesangat penat.aku dah blocked jadual aku ‘TIDUR’

Weekend kali ni memang aku nak bersantai atas katil,tutup curtain 24jam! N the muka hantu merah di event LG itu adalah the best huhuuu! talk bout it esok lam new entry.

IMG09947IMG09946 IMG09948

they brought me out for dinner on saturday nite, my syarat: jangan jejauh, dekat2 umah je lah, malas nak bersantai. sebab malas nak bersantai, sirman chose Santai Cafe di Tasik Permaisuri. The food was fantastic. Ai didnt eat nasi at all, makan kembung bakar and mushroom soup semata. Sirman n Abang makan selera mat saleh. gegirl makan kerang bakar.

it was a simple dinner but kenyang!!

so recommend you to that place. Santai Cafe, next to Tasik Permaisuri, near by VA gak.

IMG09949 IMG09950 IMG09951 IMG09952

2 cards from my son and my daughter. ai know the 3 dok buat something kat bilik abang sesenyap, siap lock the room yer. being a mom, ai know they are doing some secrets project lah konon. n each one of them gave me the the mom’s day card for the celebration of Mom’s Day.

This is called a Mother’s Day but mak korang jadi mak ari2 mar…

Ai have bought some presents and cards for my mom and my mom’s in law too from Jakarta and Bandung – to both Maks, Selamat Hari Ibu, menjaga kami RM and Sirman sedari dalam kandungan sampai kami sendiri jadik makpak.

IMG09942

ai present you my photo selepas hampir seminggu penuh dengan cerita Jakarta/Bandung. n previous entry wajah seram berantu merah devilku for the LG’s event yang saya menangi :) . Tak sia-sia aku dress up huhuuuuuu!

Ai will update my blog as usual, just that cuti weekend nih aku sangat2 mengqada rehat and tidur yang terhutang….

Happy Mother’s Day to ibu2 yang membaca RM and to your mom too.

Comment: 18