Selvatore Ferragamo

SF SF SF! please check my dayre!

IMG_8831

cak cak

ai ada driver.

kereta aku nak kena anto godam, so takkan le aku nak hantarkan. kahkahkah, memang tidak ler. so dia ler yang kena uruskan, tak boleh nak tunggu coz macam ada problem but rupanya false alarm. but takpo, ada driver yang puas hati.

bila ada laki hantar pergi kerja nih, langsung tak rasa lama je dalam jem tuh.

cuba bila drive sendiri. mak aoiiii!

IMG_9149

hoi!!Ferragamo sales oi.

ini some photos tak cukup napas. oh ni yang waktu malam, dah balik kerja. ada yang waktu lunch break gak.

IMG_8872

ini waktu yang senggang, yang mudah sangat nak bernapas dalam SF. kalau korang datang tengaharinya, boleh menyemakkan kepala. manusia macam dalam pasar malam, bersempit.

nak try  kasut pun siksa.

so tu pasal tengaharinya aku tak explore sangat.

IMG_9148

petang malam tu datang, amik amik tengok try, tak sesak sangat. terus beli!

IMG_8861

eh bukan beli yang kat mata tu, ada 2 benda aku beli. yakni kalian boleh tengok di my dayre.me/redmummydotcom . Dah install belum apps Dayre tuh? :)

So anw, dah alang2 di sini, laki jemput balik kerja, mestilah terus kita pi movie berdua. bukan senang nak berduaan heh. Tengok HomeFront.

bolehlah citer tu, takde le wow factor. boyfren lama aku gak yang berlakon.

hah jump di Dayre.me/redmummydotcom . Tapi aku nak ushar benda lain lagi lam tuh, sempat kot, sales sampai year end, cuma terlepas the first additional 10% off lah.

Comment: 3

Ferragamo shoes, shoes shoes!

IMG_7419

Ferragamo ada sale! First day lagi aku dah memacakkan badan pi buat lawatan. Dok target nak beli kasut baru, lama tak beli kasut SF!!

IMG_7421

manusia punya ler ramaiiiiiiiiiiiiii!! aku main tunjuk2 jer mana yang berkenan and if ada size, nak tak nak belakang kira coz kita ngah sale ni kena rebut cepat!

IMG_7425

so aku susun dulu apa yang aku rasa nak beli

IMG_7427

makin lama makin banyak pulak yang bersusun nak dibeli, hish….gila nak beli bebanyakkk!

IMG_7430

ini brown pun dah hampir nak amik but setelah timbang kati, idok ler teman….

IMG_7443

susun lagi, ikut peringkat dan berpikir sejenak

jangan lari jejauh, silap pandang kang ada yang tangan customers lain menebeng nak amik kasut2 nih. Percayalah during sale, they dont care one, tunggu je kita tak jadi amik ada ler yang bersidai sebat

IMG_7445

pastu aku beli terus pakai hahahahaha!

 

IMG_7467

had lunch with Shah Nuffnang, dia bawakkan my S4 for review and trial purposes

 

IMG_7494

inilah 3 pasang yang aku beli, orange merah, purple dan juga gold! tapi gold tu dapat hok display coz yang new item sorang amoi tu dah sebat dulu. Lama aku tunggu harapan dia tak jadi amik tapi dia nak jugak beli pair tuh. Pastuh kasut aku pakai, the old SF yang aku beli kat Germany dia nakkan pulak. Hamboih! boleh, jual kang, tak nak pulak ko, let go ko nya gold tuh lah.

IMG_7484

IMG_7487

IMG_7491

no more flats but pun bukan jugak high heels yang 5,6 inch. Max pun lam 4inch but mostly 3inch jer. Yang 5 inch merah aku carik takde size yapadahhhh!

IMG_7468

 

pastu BBM laki and he was dok ingat betullah bininya kena rasuk, in between tu dia call hp aku saje tak nak jawab coz dok purposely nak chat kat bbm jer hehehheeh…

Kat Milan, ada aku beli kasut but not SF, harganya mahal rugi beli sana coz tau dah SF nak buat sales tu yang aku tunggu balik KL and redah first day member’s day sale SF nih. Rasanya as of this week masih lagi ada sale but for on top additional 10% tu dah takde dah, most of the shoes discounts about 30 – 40% off, ikut nasib ler dapat yang 50%.

End of shoes hunting for SF this year, tengok akhir tahun punya sale pulak, kot bleh sebat lagi seketul 2 ker….

Comment: 16

Ferragamo for show show only…

IMG-20120621-00484Bandar Kuala Lumpur-20120621-00485Bandar Kuala Lumpur-20120621-00487

Bandar Kuala Lumpur-20120627-00614

Bandar Kuala Lumpur-20120627-00615

Bandar Kuala Lumpur-20120627-00616

untuk tontonan ramai je

ai x beli pung…

Comment: 12

Ferragamo – sebulan hadiah pemergian

Kuala Lumpur-20120608-00322

Sebulan pemergian ke Thailand, hadiah dari RD.

hari ni suamiku pulang dari Thailand

**fliphair**

tapi sedihnya, he ll be off again to Germany

:(

Comment: 21

Ferragamo’s SALE!

IMG03540-20101123-1904

plain black, flat shoes…nice or not??

it s not leather, pvc, sure bape lama pun nanti kedaung gak kulit tuh…

IMG03542-20101123-1914

hah yang ni? senang nak menyepak…senang nak berlariiiiiii

IMG03541-20101123-1912

macam cantikkkkkkkkkkkkkkk kan. it s gold colour! RM269

IMG03544-20101123-1918

from Japang…

IMG03545-20101123-1923

RM159. but im not keen pulak ngan kaler merah lagik….

IMG03550-20101124-1332

omg, Salvatore Ferragamo pun ngah on preview SALE!!

that red one is niceeeeeeeeeeeeeee!

IMG03551-20101124-1333

i like this red tooooooooo!

IMG03552-20101124-1334

yang nih more to pink but kalau kat lampu kuning leh nampak merahhhhh!

Ina, Wa jomlahhhhhhhhh! ngehh….kalaulah korang tau bape banyak project aku ngan si Wa Redglow tuh hiks….tapi tapi tapiiiiiiiiiii, mahalnya ballerina shoes nih, leh dapat sebijik bag! after sale pun sama jugak. oh haii! kawan2 aku yang lain pun tak encourage for me to buy, but waaaaaaaaaaaaa….diorg punya sale nih membunuhlah! tak helping out langsung…

takpelah, korang buat cuci mata utk hari ni yek ;)

Comment: 20