Shoes

The beige from Charles & Keith (CnK)…

sejak sehari ni, aku cuba beli buah or donuts ke utk munch lepas lunch. ms chocho la punya angkara. setiap jam mulut dia mengunyah jer..dia ni x makan nasi, so hasil ngunyah setiap jam dia tu mcm mempengaruhi aku lah. so mana tau ai can skip my nasi forever. katanya la kan..berangan je lebih.

i had my lunch today at the manhattan fish wt my fren, x sedap la, aku mmg x suka mkn kat situ… turn aku belanja dia. kami kalo kuor makan bila tang bayo, take turn, arini aku nxt time dia..so aku dengo lagi gosip cerita yang annoying…hemm, x sudah2 la depa ni. mmg aku nampak sombong, i dont simply mix around wt ‘those’ ppl coz ‘these’ ppl suka singkap kain dalam spentot aku. n frankly speaking, they even know my spentot than my laki. bageroyuckfoo lah!!!

nampak kat lam gambar atas ni cam ada baju lam plastik berhanger. itu aku nya jubah sama selendang itam. i purposely put it in the office since 2 taun lopas. satu ari 2 yrs ago gak, ada kematian kat opis aku, someone’s close to me punya ayah meninggal. so aku ngan seman n botak berlarian balik umah mak aku dulu, pinjam jubah mak and sarung terus ke kubur (x sempat nak balik umah aku amik jubah sendiri, lambat!). so since then aku reserve kan satu jubah aku kat opis. apa2hal, ai can just grab and sarung. x pe lah nak kutuk ai ni hapa pun, cuma ai m very particular wt certain occasions.

kasut lak from Charles & Keith spore again..aku beli 4 pasang je lah..itupun kalo ada lagi berpasang2 yg aku bekenan mbe aku dah amik. kasut beige ni sirman yang pilih, for me macam kurang cantik. tp laki ai dah kata cantik kan. but bila kat opis ramai gak yang tegur suka ngan kasut ni..so len kali korang, dengo cakap laki ye ahakss….! pasti tidak menyesal, gituuuuu.

Comment: 22

Kasut kasut!!

rindu x ngan miss bunga…lunch hour today, she came up to my floor for a while..rindu gak akak ngan dia..dah berisi sket pipi tapi perut lom nampak lagi..rasanya dah 3, 4 bulan kot pregnancy dia la ni..

kasik close up…

(kak ann, ai amik kasut tu dedua kaler…malas nak pikir panjang kang nyesal lagi)

my top, my balenciaga hbag, and the CnK’s grey shoes serba serbi dr spore

kena cucuk duit la seii…duit dah byk abih kat spore hiks…bila Vitamin B aku nak masuk ni…..?? today ai dont wear anything new from spore except the beige shoes..haghi2 nak baru, makan ati lak budak2 yang dah mmg ramai busuk ati bila aku attach wt ED.

 

 

Comment: 19

Eclipse Collection…

baik sandal mahupun yang tinggi 2 inci tu, dedua design aku minat tp sebab kaler nya agak kurang berkenan la sket. kalo aku ada income 90ribu sebulan aku amik enam pasang terus. yang biru tu kalo dia letak merah ke itam ke leh gak aku sebat, ni kalerputih and peach brown senang kotor la weii…

ini baru sampai last week kot, pening lalat aku tengok design dia, very the ganas! hangpa kena tengok close up, berlubang2 weiii

new arrival ni x lawa sungguh, design gini dah lama keluar la..

the Duta and the Promoter…tapi nampaknya the Promoter lagi cun melecun kan….very the wanita kan dia?

ada sorang reader aku happend kenal adik cantik Erin ni, i told the promoter that adalah reader aku kenal akak dia yang jadi tukang masak ke pandai masak gitu kan. bila dia tanya aku sapa bagai yang bagi komen tu, aku sendiri dah lupa hiks…lagipun the promoter doesnt read any of our blog pun..sapa ek aritu yg letak komen bout Erin ni?

so this is Eclipse collection for this week’s cuci mata, nxt wk or nxt 2 weeks, aku cekau lagi for u. kalo promoter yang amoi tu x bagi aku snap, tp ngan depa ni aku leh jual saham, dah tentu aku promote harta Eclipse korang kan…so x geti2 bagi aku buat keje aku ker..

Comment: 4

Eclipse for a fren…

once a month, aku mesti jumpa kawan baik aku ni for sapadek. borak gosip makan borak gosip makan. takde nya nak gosip, kitorg dok cite hal anak2, tom2 bak, gerak geri gasing…last month i blog bout her that she s working so hard to have her 3rd child, bulan ni lom berisi lagi, sabar la babe, nanti ada isinya x larat dah ko nak datang klcc.

nen – i know u ve been asking me out for lunch, wpun kita satu tower…ye aku ingat janji aku tapi this wk im so packed, try nxt wk ye nyah. back to our lunch, aku dah addicted ngan little penang cafe punya cendol. sodap la weii….sirman nanti ai bawak u makan kat LPC yg MV’s branch ye.

that s our sweet erin, eclipse promoter, mestilah dia layan aku bila datang sini kan. ai kan duta eclipse. tp kali ni aku x beli apa2, x de yang berkenan, semua bukak belakang. seingat aku, kasut yg bukak belakang aku beli dr eclipse adalah 2,3 pasang je, lebih2 mesti katup at the back. and my fren terinfluenced gak to get a pair :P . sebenarnya kasut yg kawan aku pilih tu ngah promotion jatuh harga gila..ai have the same design ada strap belakang, even ms bunga pun ada satu. tp masa tu harganya yg kami beli was RM80s kot, tapi today turun lagi jadi RM51.00 !!! murah kawwww..kasut tu je lah yang murah, lelain tak de turun harga pung.

the black one is her own shoes and the grey’s one tuh is her new Eclipse shoes. terjebak akhirnya…

i have snapped eclipse old and new arrivals, nanti aku blog kan, in the next entry. masih ada lagi kan peminat kasut ku, wpun necktie and barang kemas berlian dah lama x kuor lam blog ni…

ikut musim, nanti akan keluar jugak.

on another note – i just got RM1300 cash jelepuk kat tangan :) alhamdulillah . dari mana datangnya tu, hanya orang terdekat je yang tau (nana, hush hush tau!) … n i remember that my old stupid server senitakberseni tu janji nak pulangkan the RM250 kan, ni mesti sirman x chase up the payment….

pulangkannnnnnnnnnn

pulangkannnnnnnnnnnnnnnnnn

pulangkan duit senixberseni aku ituuuuuuuuuuuuuuu….

Comment: 4

Sandals from PD…

not in the picture, baby Khayr and Lady Dayana

Comment: 1