Clinic

Kembalikan Keremajaan Faraj Nak??

kinkynya tajuk! hahahaha!

Korang ingat lagi Akak ada sebut pasal rawatan Action II Petit Lady di Mediviron UOA? Well to those of you yang terlupa ataupun termiss the entry, rawatan Action II Petit Lady ini ialah rawatan tidak invasif Peremajaan Bahagian Perempuan kita itu.  It is known as Laser Vaginal Rejuvenation or nama melayunya Peremajaan Faraj.

So, Akak di jemput untuk mencuba rawatan ini. At first memanglah Akak wonder macamana lah aku nak share atau write an entry pasal rawatan ni ek. Tapi bila dah try Akak nak la juga share dengan you all this wonderful experience 😀

3 Bahagian yang boleh/akan dirawat:

  1. Bahagian Labia – Labia itu for those yang tak tau ialah keseluruhan bahagian luar our lady parts. Untuk rawatan bahagian ini, krim pengebas atau numbing cream is applied. Doktor akan menggunakan laser untuk meratakan, memutihkan dan mencantikan bahagian tersebut.
  2. Bahagian Vaginal Canal – Ini adalah bahagian yang tidak boleh dilihat. Bahagian inilah yang akan regang/longgar disebabkan bersalin dan penuaan. Doktor akan memasukan rod kecil berdiameter 2.5cm ke dalam bahagian sulit korang and will shoot the laser yang akan bertindak mengetatkan vaginal canal.
  3. Rawatan Mudah Terkucil – This is known as treatment for incontinence. Doktor akan tukar kepala rod kepada kepala yang khas untuk menembak laser directly to the muscles yang mengawal pundi kencing.

IMG_2445

RD & RM

Surprisingly the whole procedure yang merangkumi 3 bahagian tadi hanya mengambil masa 20 hingga 25 minit sahaja and honestly, tak rasa sakit pun!

Selepas 1 sesi, perubahan ketara akan kelihatan. Goes without saying of course yang perhubungan dengan encik suami tersayang juga jadi lagi intim not just because of the tightening effect but because kita pun akan terasa lebih yakin dan seksi hiks. And of course la the more attention kita bagi kat hubby, hubby punya confidence pun lagi naik, makinnnn sayang melekat ngan kita hiks and benefit in so many ways. Semua orang happy gitu 🙂

Untuk result yang optimum, docktor mengesyorkan 3 hingga 4 rawatan. Selepas itu boleh la buat bila perlu sebagai maintainance sahaja. The cost is as low as RM1,875 per-session kalau ambil pakej yang ditawarkan kat Mediviron UOA ni. Memang sangat berbaloi dengan hasilnya!

Lagi satu, the doctors and assistants will really make sure you feel comfortable dan jaga you, so you don’t have to worry. Kalau tak sure lagi dan nak betanya, boleh la buat appointment kat Mediviron UOA yang dengan baik hatinya menawarkan konsultasi percuma dari hari Isnin hingga Khamis. Jumaat dan Sabtu ada bayaran RM60 la tapi akan di tolak jika korang proceed buat apa-apa prosedur gitu.

So amacam? Berminat? Kalau korang ada any further questions, nak tanya tapi malu la pulak kan, boleh contact Mediviron UOA directly, here are the details:

Mediviron UOA Clinic
LG 9, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur.
Tel : (603) 2163 5699      Fax: (603) 2163 5698

e-mail : contactus@mediviron-uoa.com

Website: http://www.mediviron-uoa.com/
Blog: http://www.medivironuoa.com/
Facebook: https://www.facebook.com/medivironUOA
Twitter: https://twitter.com/MedivironUOA
Instagram: https://instagram.com/MedivironUOA

Comment: 4

Action II Petit Lady’s treatment di Mediviron UOA!

This entry is a bit 18sx so please open up your heart, your mind and your eyes even ears and arms too.

Isteri-isteri yang dah berkahwin, tak kira lama atau baru, tak kira sudah beranak atau belum, pernahkah terasa yang vagina hangpa tak ketat sudah? Dah tak firm, so bila bersenggama rasa macam loose a little bit, suami pun nak tegur macam segan jer tapi itulah hakikatnya?

Of coslah ada. Nak cakap kat public malu kan? Yelah benda bawah tu. Tapi quietly ibu2 ini sering google dan check out on di mana ler depa boleh buat treatment untuk mengetatkan semula vagina.

Bukan sahaja the mak2 ni, tapi yang belum pernah berkahwin pun akan cuba cari solution (coz dalam dunia social, tak mustahil ada yang do the sex before the marriage!) – this is not nice but still depa mencari jalan untuk mengetatkan semula vagina. Ada yang tak nak the bakal husband tau mereka sudah tiada dara.

Apapun alasan, kita berhak dan boleh untuk mendapatkan rawatan, yang sudahlah tanpa major pembedahan, tetapi mendapat pengetatan 360°. On top of that, rawatan yang hakak merah maksudkan ini jugak memutihkan dan mengetatkan kulit luaran vagina.

Bukan nak menakutkan tapi bila kita punya bawah tu sudah longgar, masalah utama dalam hubungan senggama ialah, mengakibatkan kehilangan kepuasan seksual dan kelonggaran faraj. Ha tu yang kang ada suami pergi cari si janda Zulaikha LOL.

Lepas tu kita jugak tidak mampu untuk kawal pundi kencing, walaupun dalam keadaan normal seperti batuk, terbersin, berlari, angkat berat even bend down our body.

Print

So apa solutionnya?
Hah, kita buat Action II Petit Lady’s treatment di Mediviron UOA.

Mediviron UOA menawarkan pelbagai prosedur Laser dan Estetik komprehensif yang dikendalikan oleh doktor estetik terlatih, disahkan dan profesional. Tidak sakit dan selamat, cepat dan jugak mudah, tiada pendarahan dan tiada parut, malah disyorkan 3 atau 4 sessi rawatan sahaja untuk mendapat vagina yang ketat. Wallawei!

Selain dari itu, di Mediviron UOA jugak menawarkan these treatments:

Penurunan Berat Badan, Rawatan Kontur Badan, Keredut, Pigmentasi dan Pencerahan, Penengangan Kulit, Pembentukan Muka Korea-V, Jerawat & Parut Jerawat, Penyingkiran Rerambut Badan & Muka, Penghidratan Kulit, Kelebaman Mata, Lif Muka, Keguguran Rambut, Rawatan Anti – Penuaan dan Peremajaan Bahagian Sulit Wanita.

Rawatan ACTION II Petit Lady  Mediv 2Pengetatan 360° menggunakan laser

Kak Red, have you done this treatment?

🙂

So ladies, tak kisah belum kahwin atau sudah, specially untuk Mak Mak orang ni lah yerk or isteri2 yang belum lagi pernah beranak pun sangat digalakkan.

So so so, let ‘s contact the Mediviron UOA team, today. Sekarang Mediviron tengah ada promotion, beli 3 packages of the Petit Lady treatment akan dapat percuma satu lagi package so untung mar….about harga bagai, hah kenalah get the consultation from Mediviron UOA, details as per below. Apapun, our dear Doctor Jasmine will be assisting you with all your queries, she s very friendly. I have known her since I was fat the 60kgs badak of me hahahahaha! Dulu tu akak buat HCG Weight Loss Treatment pun kat sinilah jugak.

Website: http://www.mediviron-uoa.com/
Blog: http://www.medivironuoa.com/
Facebook: https://www.facebook.com/medivironUOA
Twitter: https://twitter.com/MedivironUOA
Instagram: https://instagram.com/MedivironUOA

Mediviron UOA Clinic
LG 9, Lower Ground Floor, Wisma UOA II, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur.
Tel : (603) 2163 5699      Fax: (603) 2163 5698

Comment: 7