Jom Join Akak ke Pelancaran KA$H Card!

kash-card

There will be a new prepaid card in town soon dan good thing is kad prepaid baru ni boleh digunakan untuk  pembelian dan juga pembayaran untuk pelbagai variety of goods, contoh seperti fast food, bil utility dan bermacam-macam lagi. Those yang suka cashless transaction for sure suka dengan pelancaran kad ni. No need nak bawak cash bebanyak dalam wallet :)

Tambahan pula, KA$H Card ni is secured with their reliable and trustable system. Protected with personal PIN, korang tak payah nak takut kalau tercicir KA$H Card ni. Takkan ada orang akan dapat access personal information korang, dan kalau memang hilang kadnya, korang cuma perlu call their hotline, report your case and buy a new card. Balance yang ada dalam kad lama tu will be transferred to your new card. Easy right?

kash-card

Dan yang menariknya, on top of that KA$H Card ini juga sebagai kad loyalty, bermakna boleh kumpul point dan boleh redeem point-point itu nanti. So kita tunggu pelancaran kad ini dulu then boleh cerita apa yang kita boleh redeem dengan point loyalty kita tu nanti.

Kalau korang memang berminat nak ambil tahu lebih lanjut tentang KA$H Card ni, stay tuned okay sebab akak akan update tentang launching of KA$H Card ni. Till then!

Comment: 4