If i were to put my wish list here, ada ke orang yang nak fulfill my wishlist?
So I will just state my wish list here, and see whether the wish list can be fulfilled via redmummydotcom. If no one give, i will have to get it by myself.
Who knows
Lalats, before u vomit, please leave this page :P . My readers been asking bout my wish list, so why not lah kan aku tempek, right Lilred Farah?

Here it goes…
1. Any famous branded body gel, body wash, lotion
2. Shopping vouchers preferably Isetan or JJ
3. Telekung bersulam merah
4. Set pinggan mangkuk merah, totally red, x famous brand pun x per
5. Red Car - Oh Sirman just got it, so ai tumpang his red WRM lah coz mine is sparkle grey.
6. Casual sling bag, red colour - not from Charles & Keith, coz that one more to file bag. brand murah2 pun x per, i m not brand minded!
7. Anything that comes in Red, Red, Red, Red…yang kecik beso panjang pendek, hapa2 ler. accessories also ai likeeeeeeeeeee!
8. Perfumes, Miniatures, Perfumes, Miniatures, Perfumes, Miniatures, Perfumes, Miniatures, Perfumes, Miniatures, Perfumes, Miniatures, Perfumes, Miniatures, Perfumes, Miniatures, Perfumes, Miniatures, Perfumes, Miniatures, Perfumes, Miniatures, Perfumes, Miniatures, Perfumes, Miniatures, Perfumes, Miniatures….sambung sendiri lah.

9. Lalats to stop visiting my blog. X kiralah lalats yang perasan cantik ke, yang makcik veteren ke, yang kurus kelemping, yang rambut penyapu ke, yang besar gemuk boroi ke, yang perut berangin ke, yang panjang galah mulut puaka ke, yang jelita tapi mulut menyampai ke…… yang aku kenal, yang aku x kenal, yang dok di sana dok di sini, yang single yang dah menjanda, yang bujang terlajak yang duda, yang mak anak 2 mak anak 3 , 4, atau mak anak 7 or yang x geti nak beranak, yg dara tapi dah x berdara, yang mengendap2 baca blog ni….sesiapa sahaja yang punya sifat jahat benci dengki busuk hati bila baca blog ni, ditutupkanlah hati mereka untuk datang ke blog ini. Saya lebih rela hilang 1 reader dari saya didatangi 10 lalats! Siapa Lalats di redmummydotcom? I will talk bout it in the next entry (banyak jenis lalats di RM)
10. Doa berpanjangan dari my readers, wpun kita x mengenali, tp dari doa2 kalian, saya harap umur dan kesihatan saya berpanjangan, 2, 3 ribu yang mendoakan akan menambahkan lagi semangat saya untuk berblogging. 3 ribu yang mendoakan lebih sihat sejahtera hidup saya, dari 5 orang yang berniat untuk menjatuhkan hidup saya, mencaci maki saya, mengumpatkan saya. Allah jua yang membalas doa2 baik anda, dan Allah juga yang membalas lalats wishes. Serasa saya, ramai tidak mahu saya berhenti blogging, ramai juga tidak mahu melihat redmummy.com ditutup begitu sahaja…insyallah. Lagipun yang nak suh aku tersungkuq tutup blog berenti blog si perempuan2 jahanam x guna kat sana tu jer, as u can see in the private blog

What s the purpose of this wish list, sajer jer hobby, suka ai lah kan nak tempek. n Lalats, saya sudah suruh awak tinggalkan page saya, tapi awak tetap gak nak baca :P
Thank you for reading this entry….
Is that all? You readers can add this wish list, up to you.
RED Random Posts. Korang dah baca?
- Dark blue and the turqoise… [7 comments]
- Cash Reimbursement… [4 comments]
- Bersama Mak Merah… [5 comments]









on July 8th, 2008 at 12:33 am
Kak Red,
Saya suka wishlist kak no 9.
rzmie’s last blog post..Hype & politics
[Reply]
on July 8th, 2008 at 12:42 am
btol btol….bg barang yg org suke ni lg bagosh dr bg kang die tak gune pon….bih baik tanyo…..len kalo dah memang pakar siap ade buku text rujukan bagai kan??? hiks!~
no 1, 7, 8…..dah agak….tp takot akak dah jemu
no 2….voucher spuloh hengget leh? hiks….cukopkan beli sliper jepun merah?
no 10 itu confirm dr saya….insyaAllah……setiap masa
yg lain lain tu….NOTED!!!
err….hari tu ade ckp kan nak buat footer comment…tp terlupe….tetibe teringat balik….
**mengapakah saya rsa LOTION saya wangi???? sebab ia bukan BODY POLISH!!!! yeeehaaaaa :D**
[Reply]
on July 8th, 2008 at 12:45 am
asalamaulaikum. akak doakan agar adik merah panjang umur , murah rezeki, sentiasa dilindungi Allah dan memperolehi kebahagiaan hidup di dunia serta kesenangan hidup di akhirat. Amin.
[Reply]
on July 8th, 2008 at 12:56 am
Wah…byk nak fulfill ni…
tp takpe..
readers akak byk…
kalo meka tak penuhi, bro sirman pun bley kan….
haha…
tak pun si lalats yg nk fulfill kan? hoho taik kucen la meka tuh..
akak is the best!!!!
Nad Eusoff’s last blog post..MENUNGGU KELAS MS. NAZNEEN
[Reply]
on July 8th, 2008 at 1:21 am
hmmm baru bercadang nak carikan kak red salah satu dr wishlist di atas…
mcm tau2 ajer yeak… insya allah klu jumpa chik sambar satu utk kak red yeak
cHiQue CoMeL’s last blog post..Layan kepala sendirik!!!
[Reply]
on July 8th, 2008 at 2:42 am
salam kak red…. semoga hajat tercapai. jangan hiraukan lalats tersebut, saya suka blog kak red. keep on blogging
[Reply]
on July 8th, 2008 at 2:47 am
counting the days to 11th!
btul kan 11th?
hiks~~
cHaDacHaDa’s last blog post..Scream,Shout,Cry,Mumble
[Reply]
on July 8th, 2008 at 5:50 am
Duk jauh-jauh ni, yg no.10 je lah yg saya dapat kasik kak Red, heheh. Moga diberkati umur dan murah rezeki sentiasa ye kak red. InsyaAllah.
Adz Ariff’s last blog post..Jejak Mesir 2006: Day 0 - The Journey to Egypt
[Reply]
on July 8th, 2008 at 8:16 am
akak…insya Allah most of the wishlist akan dipenuhi tue
Nasreen’s last blog post..It is Monday
[Reply]
on July 8th, 2008 at 9:07 am
kak red…
ramai orang sayang…
sure wishlist akan dipenuhi

ahkon’s last blog post..Saya DiLandaCinta
[Reply]
on July 8th, 2008 at 9:22 am
byknye wishlist itu..
kak red…ai kenot tgk itu private blog ek? :P
Heartless Devilish @ Reen’s last blog post..Chibi Maruko Chan
[Reply]
on July 8th, 2008 at 9:46 am
ttbe terdatang idea nak bagi sesuatu kat redmummy
aan’s last blog post..village view…
[Reply]
on July 8th, 2008 at 9:58 am
okay Kak Red..bila bagi wishlist nie senang sikit nak belikan aper untukmu…tunggu yer..
Gina’s last blog post..Regular Check-up Series 03
[Reply]
on July 8th, 2008 at 10:38 am
kak red..
semoga terus kuat dan tabah…go go redmummy!!!
lalats sampai bila pun tidak akan berhenti…biasala….kehidupan….dalam dunia realiti
[Reply]
on July 8th, 2008 at 10:51 am
doaku bersamamu kak red.. huhuhu… aritu i nampak set pingan mangkuk merah gler kat giant shah alam. santek jugak dan tak mahal sgt.
[Reply]
on July 8th, 2008 at 11:50 am
Wishlist 10 = Doa ari kami semua n kesihatan kak Red
Pasal Lalatz tu kan..sila abaikan mereka…kita diam tak semestinya kalah kan..
[Reply]
on July 8th, 2008 at 2:00 pm
banyak gak wish list tu… yang penting semua kene red ke huhuh..
Dookie’s last blog post..Idayu AF3 - Aku Tak Lupa
[Reply]
on July 8th, 2008 at 2:06 pm
InsyaAllah ape yg nk sure dpt..kak red disayangi ramai..sy doakn yg tbaik utk kak red..
[Reply]
on July 8th, 2008 at 11:34 pm
kak red…
tak mo tahu my wishlist ke? hmmm..iphone 3g cukuple….ha ha ha ha
ahren89’s last blog post..there’s nothin
[Reply]
on October 19th, 2008 at 2:21 pm
lalat nih lg dibencik lagi disuka
[Reply]
on October 19th, 2008 at 2:33 pm
bila ada kaitan ngn lalat nie yg malas kan,
susah nak hilangkan lalat2 nie,
dia akn senitiasa hinggap di blog kak red,
hehehehehehehe
cik wanie´s last blog post..~kisah LALAT & LANGAU~
[Reply]
Add A Comment
RED Top 10 Popular Posts (all times)