Pulut Kuning…

jalan yang tutup di sekitar kl due to merdeka’s rehearsal menyebabkan saya sampai je dpt makan roti canai sejuk, hangit lak tuh 🙁 …… ok lah, saya ucapkan terima kasih via this blog to my fren yang dah sesiap kan roti canai ni atas meja, saya lambat. terima kasih.

itu penutup bfast di KLCC sebelum ramadhan.

they heard, they knew and what ai love is that, they dont hv to ask, aku lagilah x kuasa nak cakap in public. both are my blog readers too…

oh saya mahu buat kenduri pulut kuning, ingat tak bebulan dulu ada kubilang kalau kalau kalau… 🙂 oh bahagianya!!!

btw, personal caterer saya, yang telah berkhidmat bertahun-tahun utk open house ai, for my official event ke, makan2 ke, rendang di pagi hari pun, n also yang meniaga di bulan ramadhan yang sodap insyallah x sakit perut tu, pandai buat pulut kuning.

tetiba je aku rasa macam bahagianya bila bercakap pasal pulut kuning.

kerana kalau malas, rugi…

kalau dengki pun rugi…

kalau melawan cakap orang yang lagi tinggi darjat dari ko, lagilah rugi, x sayang rezeki gamaknya depa ni kan..

so marilah kita berpulut kuning 🙂

Oh today is Thursday, 2 kali dah ai cakap kan? hikss….

Comment: 3