Merajuk boy…

rajuk abang bila aku ajak gerak pi sekolah, mata dia dok leka ngan kartun…

my curly hair 🙁 . dont worry, ai hate it too, so i m gonna do something wt my hair, kalau aritu masa kat bangkok aku ckp nak kerat after raya kan. skang ni rasanya before raya aku nak cantas kot…. tapi biasalah wpun ai pakai duit ai sendiri buat rambut2 ai, ada gak yang susah hati…specially lalat, aku bazir kat mana pun duit aku, utk anak banak aku, utk my family my frens and readers apa lu kisah kan? jeles ke? iskk ramadhan tau nih …

abang mmg x de mood lah nak senyum, bengang gitu x dpt abihkan tngk kartun, pastu muncung dok puasa lagi. hoping dia leh abihkan puasa dia arini yer…

🙂

 

 

 

Comment: 9