Red No Shopping…

Eclipse, has lots of new arrivals tapi sorry geng, aku malas nak snap photos for all of you

tapi seriously, silalah jengah, banyak kasut utk raya2 ni boleh dipakai. sesuailah ngan apa kaler baju kurung kebaya kebarung kedaung korang…tantekcungg

singgah Mango, me and Ms Lemb share2 chip in for Ms Tall’s birthday gift. her bday was last week when she was in BKK (aku balik dr bkk, dia terbang ke sana) so…baru arini beli bila Ms Lemb mengingatkan that we havent bought her anything. One Red shirt for Ms Tall, the moment dia bukak ‘red, has to be your colour!

well..knowing me lah kan.

emm terpegun ku melihat sunglasses itu, the bottom 3 tu, merah kaler.

tapi saya hanya bisa memandang tanpa menyentuhnya. nak masuk tengok pun ai ngeri….

tunggu ye, ai dah kaya macam Tok Ti, ai masuk ai beli 3 terus kay….

dah kaya2 lagi sikit, ai own that shop :)

ehh…kata tu doa, mana korang tau skang ko gelakkan, ha kot abang  n gegirl dah kaya sok dia belikan shop tu utk maknya. kan….

Comment: 8