Change your duit raya…

lunch hour yesterday (yes ai was demam tp masih lagi  nak mengaco member :) ) ….aku dok bertenggek kat tpt Ms Lemb (ms bunga tpt duduknya lain floor lah, dia pun tidur kot lunch hour)….

she was so bored … lunch hour kan ramai org tidur lah pi berjalan bagai lah kan…so aku bagi dia task

engko nak tukar duit raya baru tak? kalo nak copek bagi akak list, kang jgn kesal x dpt tukar duit raya bebaru’

nak kak nakkkkkkk, jap orang buat list

hah baru leh boleh ngamik gambo coz dia dah siapkan list duit raya utk ditukar ke bank..

eh u jangan nak suh ai tukarkan duit raya you plak yer..my list utk tukar duit dah panjang lebar2, korang pi lah gamble pi memana bank, sure dpt tukar nya.

itu earring ms lemb, from donno where, but not the one yang aku belikan from bkk (bkk tu stands for Bangkok ye dik)…

oh tajuk pasal duit raya kan..ada org approached akak nak buatkan the sampul raya for red family, redmummy bagai tp aku x nak. ipar duai biras aku buat benda tu, x sampai bape minit depa dpt je duit depa buang hiks… aku tengok macam buang duit lak, wpun isinya letak duit. so ai x nak lah bazir kat situ. lainlah sponsored by nuffnang ke, by redmummy.com’s readers ke, idak lah ai kisah kan. ni duit poket sendiri tuh…

syd…udah siap lom project kita?

siapa nak jemput ai ke open house you ye? oh boleh boleh…kalo x de aral boleh kami singgah, yang pastinya kami ni dok di bandaraya KL jer masa raya, nak balik mana pusing2 lam sehari aku kat sini jugak ada…

Comment: 10