Right To The Left…

sabtu morning, macam ari2 sabtu ahad yang lain lah kan, sirman and abang went to ttdi

maknya tried to membongkang tapi asik lah dikaco dek gegirl nak main game tu lah nak ym lah bagai

everyone know dah kan yang she s is left handed but since ada 3 orang lagi lam umah ni yang right handed so she dengan terpaksanya pakai gak lah mouse tuh wt her right hand

sorry gegirl, 3 vs 1 :)

dia paling suka main Audibles, n since Aunt Nadh wasnt online, aku suh dia YM kaco Pokdenya (Epi)

(bolehlah gak dia YM alompak to alompak tapi kang double lah bunyik suara tu memekak)

n after few min dia x tahan, suh aku alihkan the mouse to the left, hemm…stimes she tried and learn so hard to use the mouse wt her right hand, tapi x selesa gamaknya. macam kita lah nak kena pakai tangan kiri, harus bercinta gakkan. but stimes ada jugak benda yang dia boleh buat ngan dedua tangannya, of cos lah tangan kiri tu dah tentu wajib sokmo pakai coz she s lefthanded.

macam umur dah 5,6,7 taun lak gaya gini pada mata aku lah

wpun dia bz ngan YM, tapi kalau mintak dia pose, she can spare her few sec untuk camera, kira kalau jadi celebrity orang kata x sombonglah. hahahhhahaa…kan celebrities kalo depan kamera macam ala2 senyum maintain je kan. blah aaa aku pandai jer. beza sgt kan ngan abang, suh bergambo harus rasa nak tercekik tulang aku dibuatnya…

anw, korang happy sket lah kan ai dah kotakan janji letak gambo2 celebrities from the previous entry gitu? x happy kalu, meh mak gigit sorang2…

Comment: 17