Special Siput Sedut from red reader…

inilah yang speselnyaaaaaaaaaaaa dari isi tware from Mak Syikin, maknya buat spesel utk gegirl yer kawan2…

sbb mak nya pun pembaca tegar blog merah ini, bila ditengoknya aku bagi komen kat blog Syikin post siput sedut yang Mak Syikin buat, terus makcik ajak anaknya pi pasar chow kit mlm jemaat nak carik siput sedut. wuii….lomak betul gegirl, Nenek sayang ko bangat gegirl oi!

buka puasa ku ngan siput sedut dulu ye, aku x makan nasi yet, this time teguq air gulp gulp and terus menyonyotttttttttttt! sirman jeling je tengok bininya makan x hengat.

well masa ni gegirl x de kat umah toknya tp gilo hapo x kan aku nak ngabihkan sorang2, banyak sangat tuhhhhh. so aku makan yang lam mangkuk tu, ye saya pelahap siput sedut :P

separuh lagi lak aku bagi sikit kat umah mak aku, ada adik badik aku yang suka siput sedut gak

menyonyot la korang hikss

n bila cik gegirl balik, aku cakap ada siput seduttttt, laju je dia mintak nak menyonyot sambil layan kartun

mata nengok kartun menyonyot totapppppppp

hangpa nengok baju dia kotor2 dok menyonyot, tp banyak gak yang x nak kuor isi so aku lah kena sedutkan. pastu aku x leh nak ngamik gambo dah bila aku pun join lagi sekaki menyonyot sama. makan siput sedut ni x leh ngan nasi, x kick. kena makan hadap gitu2 jer, barulah thrill

abang ngan sirman x minat siput sedut, aku ngan gegirl je yang hantu siput sedut. kerang, udang tu pun fav gegirl sama ngan fav aku gak…

eii sedaplah siput sedut ni. aku simpan sket utk gegirl punya lunch sabtu siang, dah aku pun puasa nak makan camne, tengok je lah dia menyonyot. kalo x leh gak kuor isinya x pek lah mak nak nolong yor…ko sedutlah sampai angin ko abih hahahahahaha…

sengaja aku letak entry menyonyot siput sedut ni waktu memalam, kang idak ramai lah pulak yang leleh2 air liur…

makcik n syikin….mekasih ye susah2 anto masak spesel utk kami anak beranak., siap buat x pedas tu bila tau kami the girls ni specially aku lah kurang sket makan pedas.  x tau camne nak balas, moga allah panjangkan kesihatan makcik sekeluarga. Amin Ya Rabbal Alamin. korang, amin le sama weiiiiii!

Open house nanti ada siput sedut tak? hikss, nak kena tempeleng aku nih :)

Comment: 17