Brown Pallazo

aku x tau lah eja Pallazo, bantailah yer…..cikgu english aku nak marah aku? apa aku kesah huhuuuuu, gelak syaiton dah kuor mentang2 esok lusa raya, setan kena ON duty lah yer, punch card sejurus selepas maghrib sok kan? isk iskkk….cakap pasal maghrib, terkenang rondang omak den petang ni nak hangkut bawak naik VA sket nyam nyam

well yes saya dah cakap saya dah x kuasa nak soping la kan, x de mende yang nak dicarik tp rasa macam blinkkkk 3 *** kuor atas pala ada baju womanku itu perlukan suor Pallazo. tak terpikir plak, coz ingat nak jimat banjer pakai kain batik jor….ater anto kat aunty Yelly jahitkan RM45 yer, haruslah kena pakai tp macam x sedondon plak. wah gitu…kan aku dah cakap, selagi x raya, selagi tu lah panjang je langkahku.

they have orange, pink, black, white, blue and the one yang aku pegang tuh kaler dark brown. kalo ada meghah, haruskah aku amik kaler nih? sbb mmg x de merah la uuu! ada 3 types of kain, satu yang ala2 kilat sket (RM139 n RM159), satu lagi chiffon ada lining (RM159), satu lagi lak kalo ko gemuk cam aku janganlah berangan nak pakai kang nampak lemak2 melekat kat jenis kain yang gituh (x kuasa nak belek harga)…

so for this ai settle wt one dark brown, boleh pakai buat pi opis, pi open house raya from redmummy’s readers, pi umah orang kawin pun boleh….ha nama brand nih Variante kat Isetan Ground Floor.

selagi x raya aku tempek je lah apa yang boleh ditempek kat blog merah ni kan…lagipuns pagi tadi ramai yang menyahut dok habak korang keje lah bagi lagi kan, satu geng la ngan aku. so citer Pallazo coklat pun aku  jadikan modal utk blog yer…

ah, saya kalau dapat kibod, memang lajuu je idea kuor.

Oh kibod, ha kang saya citer hal Kibod Dell :)

Comment: 14