My new facial set…

ahah, ai purposely post this entry at 2pm on friday :)

coz kang kalo kuor entry ni before lunch, ada lah pulak korang pi ambush aku kat Clinique Isetan huhuhuuuuu. clever mak merah.

well, ai feel so frustrated wt Biotherm, malas lah nak cerita, fyi aku ni bukannya ‘cleanser or mosturizer even toner’s person’ i wash my face wt air paip jer ….wah mak merah sudah bocorkan rahsia kejelitaanku…

well whatever lah, but still ai gotta do something wt my face, ai went to SKII tapi promoter tu macam muda belia sangat…cerita dia x gah lah. and service dia pun ala2 jer, ai kan diva :) haktuihhh..nolah as a customer aku nak lah beli barang kalo orang tu jual air liur gempak2 ni gaya jual barang macam aku x de duit je nak membayo. so ai walk around sana sini, and stop at Clinique counter.

she congceng potpet like no ending story. she recommends me this and that, but all within my budget. aku cuma nak satu menda jer, harganya lam RM245 or is it RM285, but kalo aku add up to RM310 ai could get all the 6pcs free gift plus 2 add free gift lagik plus few sets of hapa2 jadah mak tak tau lah. it s still good and worth to me. well, the product could last for 5,6 months. n since aku pun basuh muka ngan air paip jer before, tot to get all those jugak, macam logik.

aku ada gak dpt from loreal, tp aku pakai sekali 2 pastu gua balingkan hiks…nana la selalu jadi mangsa aku buat harta dia plak.

she did the skin checking bla bla bla…my face ok smooth skin tp ada gak oily on the t zone. biasak lah tuh. n the best part bila dia buat demonstration on my left hand tuh…korang nampak tak lepas dia tempek segala bagai mak nenek sambil potpet, ha gitu, 2 tangan kanan kiri ku sangat berbeza kalernya. after using the clinique, on my left hand jadi putih bersih koooo. but on my right hand agak kelam kusam kan…

ai likeeeeeeeeee :)

ni antara yang aku kena beli dari 4 things, yang lelain maknek bagai tu sume free gift (no picture yet)…aku x beli lagi lah, ai gave my details to the promoter, will have to come back to get all these stuff on friday lunch hour. pasal members day nya ari jemaat baru mula. rugilah kalau beli ari khamis semalam. ai hope ai wont change my mind, this gonna be my first time investing to this….

well, x yah lah aku cakap detaily napa kena pakai ni sume bagai, gatal2 dah pakai air paip tetiba je nak pakai nih pulakkan, well…ai have 2 answers for that question:

1. One good reason – ai m getting old, ai need supplement and back up. 33 taun tak pernah pakai hapa2, soon akan bertepek2 lak muka nih.

2. One rude reason – sukatik aku lah duit haku!

Anw, ai went back home wt 2 sets of these 3 steps skin care system….promoter tu insists gak suh aku pakai. Not that ai wanna look young, menentang arus tua, tapi adalah sebabnya. Enaf said. Takkan aku nak bagi one rude reason lagik pulakkan?

Thanks for reading my new facial set on Friday noon gini. like ai have no other stories to tell you.

Comment: 27