Car Sticker, Madagascar, Mia Satay and Contest

Dear all,

We have the 16 winners for the Madagascar – Escape To Africa. The show will be held tomorrow night.

Kepada those yang agak gagal untuk memenangi tickets Madagascar kali ini, insyallah we gonna have one two more contest, very soon. Saya sudah hantar 2 emails to the winners, Nuffnang juga sudah hantar kamu email, tapi ada yang senyap membisu, donno lah napa x nak reply :( . Yang dah replied back, thank you so much.

Saya tidak hantar email pada yang gagal, kiranya anda tidak mendapat email dari saya atau nuffnang, maaf ye. ramai sangat yang masuk itupun ada yang x dapat turn up, kita gantikan ngan bloggers lain. ai even asked extra tickets jugak dari Nuffnang tapi x dapat, kalau boleh saya nak bawak korang semua. Sorry, jangan marah saya ye.

Again, kalau yang dalam 16 bloggers tuh, kalo anda rasa anda orangnya yang tidak langsung reply my email, tapi ada dapat 2 emails from me and 1 from nuffnang, pls ye cuba jawab or agak2 tu check kat spam gak lah. kok email nuffnang pun masuk spam kok?

Ai told you many times that Mia Satay has cash prizes to be won, sabar ye sume. lgpun utk contest tu kamu kena ada pack Mia Satay yang boleh didapati di Giant terdekat or call je terus dari Tokey Mia Satay @ 0192412479.

lagi satu lak contest dari saya sendiri, saya ingat nak publish kan jer tapi sebab nak kasi clear dulu kisah Mia Satay baru kita citer contest saya yer.

Kalo Mia Satay’s contest masih lagi on hold, saya dahulukanlah my own contest.

Btw, my redmummy.com visitors dah nak mencecah 1 juta = 1 million = 1,000,000 visitors. Insyallah by this month November. So print screen lah yer…yang ni sangat special :)

Redmummy.com’s windscreen sticker, masih hold lagik, saya tak boleh nak release yet coz kita belum dapat the main Printer lagik. lagipun saya x nak print for big volume kang akakkkkkkkkkkkk gak yang rugi. yang hit the poll lam 303 votes, so busuk2 pun saya akan print 100 keping je lah. itupun bergantung pada berapa ringgit printer akan charge. kalo mahal saya hanya print ikut permintaan, u masuk account and terus shoot bila dah ada final yang bayo dan mintak.

lagi hapa?

pot luck….itu december yeah, probably midst or end, gila seii ai got lots of things to do and to go huhuuuu….

Pasal hot issue, saya mintak jangan buat speculation, jangan menghiris hatiku dengan andaian yang buat orang boleh terluka. Hati-hati membuat onar, fikirkanlah jugak perasaan saya suami isteri dan anak-anak, what s your problem sampai no saya dijaja kat web tuh? lagipun dah jadi kisah polis dah kan, so tunggu lah the next step, apapun saya x boleh bagi further details dah. enaf.

apa pun, aku hangin tol ngan penipuan terhebat Norman Hakim dan Memey (wah dia tidur kat opis si NH for 8 months, kuor bertudung tak nak orang kenal, bawak turun tilam bantal waktu malam, waktu siang simpan kat atas stor semula) n NH masyallah….x tau dah aku nak cakap apa jantan cenggini. sila baca Berita Minggu semalam, dasyat reporter tu tulis!

back to my red blog…nak bagi idea lagi? letak je….nanti aku pikirkan.

Comment: 19