Mia Satay

Opal From Langkawi…

adalah sket modal nak buat entry…antara set pinggan mangkuk yang aku beli dari langkawi ialah opal. yang corralle tu sume simpan lagi lam box, pakai for special occcasion je lah, yang ni utk dipakai harian. the bunga colour is ala2 yellow, sirman yang pilih. nak dptkan merah menyala mmg takdak, sebab aku dah x leh nak pikir bangat, amik je lah kaler nih.

this was our dinner, satay and kerang. kerang for me and gegirl but satay tu for 3 of them, ha korang ingat lagik Mia Satay kan? actually arinii tarikh tutup Mia Satay’s contest, tapi kalau ada yang nak submit even dah terlajak closing date, mbe Tokey Mia Satay boleh runding bicara. Just submit je lah kay…

aku x rajinlah nak panjat gobok amik set2 yang dibeli utk disnap gambo coz fifin yang simpankan sume tuh, bila aku nak pakai baru dia kuorkan, but kalo ai rajin ai snap yer. cuti ada 2 ari nih…if lah aku bernapsu gitu nak buat entry pasal pinggan mangkuk langkawi.

Comment: 7

Mia Satay – Extension Date

wui, gang2 bas merah very the manja tau :)

ni akak merah adik merah anak merah buat lagi new entry for all of you. aku dpt email ‘kak, susah lah nak enter contest mia satay tuh”kak, malas nak ngamik gambo’

korang ni kan, memang tauuuuuuuuuuuuuuuuuu!

camni lah apa yang susahnya, korang pi giant kat bebawah nih:

  1. GIANT HYPERMARKET KLANG PARADE
  2. GIANT HYPERMARKET TAMAN PERMATA
  3. GIANT HYPERMARKET (S/ALAM STADIUM)
  4. GIANT SUPERMARKET (SEKSYEN 18)-SHAH ALAM
  5. GIANT HYPERMARKET KLANG
  6. GIANT HYPERMARKET (USJ 1)-SUBANG JAYA
  7. MYDIN HYPERMARKET-SUBANG JAYA
  8. MYDIN HYPERMARKET-SELAYANG
  9. MYDIN HYPERMARKET-KUALA TERENGGANU
  10. GIANT HYPERMARKET KELANA JAYA-SEBELAH HIWAY LDP
  11. GIANT SUPERSTORE IOI BANDAR PUTERI-PUCHONG
  12. GIANT SUPERSTORE PRIMA SAUJANA-KAJANG
  13. GIANT SUPERSTORE SOUTH CITY PLAZA
  14. GIANT HYPERMARKET THE MINES
  15. GIANT HYPERMARKET BANDAR KINRARA
  16. GIANT HYPERMARKET BATU CAVES
  17. GIANT SUPERMARKET (ULU KLANG)
  18. PASARAYA PAK AJI-BANDAR TUN RAZAK CHERAS
  19. GIANT SUPERSTORE TMN CONNAUGHT

ok dah pi giant tuh, korang beli mia satay’s packets, contohnya ni ha…

sebab korang very the manja, Tokey Mia Satay tukar sket the rules n regulation, korang buat gayak gini, amik gambo je, pastu email je lah kat hbfara@yahoo.com . cara korang bergambo ngan packet mia satay tuh ikut hangpa lah :)

Pastuh korang temberanglah kasi perabih ayat ni: “Saya suka Mia Satay kerana_______________”

Sebab banyaklah songeh korang bagai kan, malas nak letak komen kak merah, so terus je korang email kat Mia Satay’s email hbfara@yahoo.com.

x kira ler ada blog ke x de blog sama je regulations nya. kalo bloggers tu untung lebih lah sbb korang kalo letak kat blog, lagi bonus extra markah :) . tu pasal aku galakkan korang yang ada blog, post it in your blog, n do tell me, letak lam komen board akak that you have posted in your blog. betulllllll…ada lah sebabnya. tokey mia buat gitu.

Tarikh tutup penyertaan diextendkan kepada 8 December 2008. so hangpa ada 2 wkends pi carik mia satay.

Apa2 masalah korang contact Mia Satay kat sini hbfara@yahoo.com or at 019 241 2479.

Now let s talk bout the hadiah2 untuk pemenang yang participate dalam Mia Satay Contest.

Prizes:
1st Place  :  Giant Voucher worth of RM150.00
2nd Place :  Giant Voucher worth of RM100.00
3rd Place :  Giant Voucher worth of RM50.00

Consolation Prizes:
3 x KFC Voucher RM25.00 and MIA Merchandise

Hadiah sampingan:

1. Satu majlis makan2 untuk meraikan pemenang juga akan diadakan  di sebuah restoran yang akan di maklumkan kelak.

2. Gambar yang terpilih akan dijadikan iklan di akhbar harian KOSMO pada bulan Disember nanti.

3. Judging of the contest will be done by Tokey Mia Satay sendiri, so Mia Satay will communicate and contact you directly, not redmummy.

aku kalo boleh masuk, aku orang pertama submit, tp sebab aku x leh masuk, x patlah nak join. Giant voucher tu RM150 tu, aku leh beli barang basah ikan ayam hokey!

boleh?

thankiess………….

support lah sikit, ini kan bumi’s business mar :) , dulu hangpa marah akak promote aunty yeli, banyak bumi’s company yang aku promote, hangpa diam jer…. sodih acik tau.

Comment: 9

Red Contests

ini adalah announcement untuk hari ini…..esok lusa tulat dan langkat.

kowang x nak adiah ke? iskk kamu nih, pi lah masuk contest tuh, ai encourage sangat utk Mia Satay’s contest, kalo x de orang masuk, kalo 3 orang masuk dah kompem korang dpt adiah. alah cariklah mia satay kat giant yang listed lam entry nih, mesti jumpa. tarikh tutup pun ada lam seminggu lebih lagi kan…

yang lagi 2 lak dari the paid ads, pun korang leh masuk jugak. x rajin masuk contest lah kamu nih, kang bising x dpt adiah x menang sokmo bagai.

so, jangan kata aku x bilang…

adiah depan mata

ikut rajin ngan idak je kan

Comment: 3

Mia Satay Contest…

Hi – Jangan lupa korang submit korang punya Mia Satay’s contest kay…

Sempat lagik nih.

Mia Satay Contest is a sticky mode for today, pls scroll down for updated entries.

What is Mia Satay, google this link to understand further :) . The promotion of Mia Satay has begun since 9 October 2008. Now it s time for a real Mia Satay contest!!

Terms n condition

1)    buy one pack of MIA Satay (beli banyak2 pun boleh lagilah afdal)

2)    snap a picture with MIA Satay Pack. Kalau boleh Tokey Mia nak u all buat satu cerita ngan call out ballons, macam ada cerita la.

Eg:

Picture 1 – Dia tengah goreng sate, and her kids tanya goreng apa
Picture 2 – Mak dia tunjuk pack of MIA
Picture 3- Sate yang dah bergoreng..then derang rasa
Picture 4 – Pegang Pack MIA sate sambil cakap “Sedap Tau” with two thumbs up.

3)    Complete these words : “Saya suka Mia Satay kerana_______________”

Masa hantar tu : Sertakan sekali nama penuh, alamat, email and contact no. dan beli di mana………..

4)     For Bloggers, please place your Mia Satay’s entry in your blog

5)    For Non Bloggers, please place your entry in MSWord document and email to hbfara@yahoo.com

6)    Participants (bloggers and non bloggers) please come back to this entry and drop a comment with your entry’s link. yang takde blog pun kena gak leave comment to this entry saying that you have emailed your contest form via email.

7)    Tarikh tutup penyertaan (dikira dari waktu awak menghantar komen di dalam entry ini) adalah pada 28 November 2008 jam 5petang.

Thats about the contest, paham dok nih? if you have any problem do drop your questions to hbfara@yahoo.com or Tokey Mia can be contacted at 019 241 2479.

Now let s talk bout the hadiah2 untuk pemenang yang participate dalam Mia Satay Contest.

Prizes:
1st Place  :  Giant Voucher worth of RM150.00
2nd Place :  Giant Voucher worth of RM100.00
3rd Place :  Giant Voucher worth of RM50.00

Consolation Prizes:
3 x KFC Voucher RM25.00 and MIA Merchandise

Hadiah sampingan:

1. Satu majlis makan2 untuk meraikan pemenang juga akan diadakan  di sebuah restoran yang akan di maklumkan kelak.

2. Gambar yang terpilih akan dijadikan iklan di akhbar harian KOSMO pada bulan Disember nanti.

3. Judging of the contest will be done by Tokey Mia Satay sendiri, so Mia Satay will communicate and contact you directly, not redmummy.

So clear on the contest and hadiah semua kan? now camne nak dapat kan Mia Satay. kalo sebulan aritu korang bising asik x dapat jer Mia Satay’s pack kan, skang jangan risau, semua giant dah ado. so silalah terjah. List of Retail outlet:

  1. GIANT HYPERMARKET KLANG PARADE
  2. GIANT HYPERMARKET TAMAN PERMATA
  3. GIANT HYPERMARKET (S/ALAM STADIUM)
  4. GIANT SUPERMARKET (SEKSYEN 18)-SHAH ALAM
  5. GIANT HYPERMARKET KLANG
  6. GIANT HYPERMARKET (USJ 1)-SUBANG JAYA
  7. MYDIN HYPERMARKET-SUBANG JAYA
  8. MYDIN HYPERMARKET-SELAYANG
  9. MYDIN HYPERMARKET-KUALA TERENGGANU
  10. GIANT HYPERMARKET KELANA JAYA-SEBELAH HIWAY LDP
  11. GIANT SUPERSTORE IOI BANDAR PUTERI-PUCHONG
  12. GIANT SUPERSTORE PRIMA SAUJANA-KAJANG
  13. GIANT SUPERSTORE SOUTH CITY PLAZA
  14. GIANT HYPERMARKET THE MINES
  15. GIANT HYPERMARKET BANDAR KINRARA
  16. GIANT HYPERMARKET BATU CAVES
  17. GIANT SUPERMARKET (ULU KLANG)
  18. PASARAYA PAK AJI-BANDAR TUN RAZAK CHERAS
  19. GIANT SUPERSTORE TMN CONNAUGHT

So gang, harap2 semuanya paham. Sebarang masalah, sila drop your email to hbfara@yahoo.com .

Khidmat masyarakat Mia Satay is brought by redmummy.com

This is a sticky mode entry, pls scroll down for updated entries. Thanks.

Hi – Jangan lupa korang submit korang punya Mia Satay’s contest kay…

Sempat lagik nih.

Comment: 15

Lepat Pisang…

dude, my readers want to get to know you lah

they wanna know your name

aisay dont want lah, shy lah

you attach?

ai m seeing someone right now

good!

hallo redmummy readers (just for the girls), he s not available right now…

muahahahahhahahahahahaha :)

(korang pi lah takel si bujang2lam blog ai nih ha, ramai silent readers kan selain si femes mael tuh)

anw, semalam aku bawak lepat pisang for team, n dengan bangganya adik hensem boy yang x bernama di sini ‘hey ai pernah makan kuih ini’ (with his slang of cos)…

See, saya ajar dia makan lepat pisang :)

esok2 aku ajar dia makan menda lain plak kay..

Jangan lupa pi beli Mia Satay yer…korang nak masuk contest ni kan :)

Comment: 64