Kolek Cafe, Bandar Sri Permaisuri

arap2 korang nampaklah menu2 ni yer…

n arap2 gak korang nampak gak suasana Kolek Cafe (ai like it sooooooooooo much, will surely come again!)

meee goreng seafood for me

sedappppppppp, binatang dalam mee nya banyak x kedekut, sotong ngan udang dia lebih 3 ketol tiap satu tu kira banyaklah.

sirman amik set asam pedas ikan merah, 8 hinggit ado nasi telor masin ulam n asam pedas + air.

Aku rasa ni nak jadi tempat fav aku makanlah, kalo Sri Melati Hajris jadi pojaan hatiku, ha pasni bolehlah lepak sini. korang tau PKR punya pejabat MP jumpa rakyat, ha kat situlah kedainya. sederet2 ngan senheng, ngan perodua and proton shoplot gitu…

adik masak sedap2, yer akak nak buat review

akak reporter ke?

x akak nak post lam blog

eh saya pun ada blog, tp blog saya blog kanak2 riang ria, apa blog akak

www.redmummy.com

akak, saya pernah baca blog akak dapat link dari donnoxingatapadiacakap

since ai promised that lady, ai will post this entry on saturday, makanya entry lain kena push kemudian. That lady is a sister to the owner of Kolek Cafe.

Kolek is Perahu :)

(mesti kang ramai nak tau amenda lak Kolek ni kan, coz ai asked that question to her too)

dan kami menyambung dating kami mencari modal tontonan, dah katanya sirman x nak pi klcc tengok james bond gitu. dia x kuasalah nak redah jem2 ujan jemaat.

sonok gak kadang2 melepak seminggu sekali berkepit tengok tv berdua, tapi cukup masa ‘mommy, bila nak amik abang ngan adik nih, lamanya dating’

kami layan cite hapa tah, bila tetiba…

tit tit….laporan terkini, police case tuh…

be careful with your writings darling…

Comment: 28