Nuffnang Friso Family Day Out

Bear in mind, this is going to be a veryyyyyyyyyyyyy long entry. Kang satu event biasanya aku suka pecah2kan to few entries, tapi for this, mehlah kita sekali arungkan. Alright, let s timing, ai start doing this entry at 200am of Sunday 30th Nov, tengok kol bape aku dapat siapkan yer…

Red Family ready for our Nuffnang and Friso Brings You Family Day Out….held on 29 November 2008, Saturday at the Kizsports & Gym, One Utama Shopping Centre (Old Wing). Ai was not well actually, my mind and head memang ngah sakit penat, really need to have an extra sleep. tapi pagi Sabtu awal dah bangun, kejutkan the 3, sesiap, gather at Amal Taman Jaya with my guests.

The guests from redmummy, my sis Nana + family and my sis in law, Wana and family.

Kami sampai OU on time, q kejap for the registration.

Ai received a very warm welcomed from Friso and Nuffnang…

Red Family as the guest of honour for this event…

oh btw, sampai2 je kids dapat courtesy shirt from Nuffnang and Friso

Robb from Nuffnang introduced me with Tengku Nila, from Friso (ai ai madam :) )

she s so busyyyyyyyyyyyy, susah tol nak berborak ngan dia, tot to have a business chat again ….

so since aku dah kehilangan anak2 ku sendiri coz depa dah mencicit masuk dalam kids sport, ai mingled around outside of the track. banyak hampers to be given away to bloggers and family.

nana and wana, my sis and sis in law

gegirl dah melompat dalam kandang bola with her cousin

abang dah memanjat x ingat makpak

n a short briefing was lead by Tengku Nila…

Omar took over the stage, kasi budak2 warm up dulu, event cenggini budak2 lah yang palingggggggggggg looking forward. kadang2 makpak yang over, termasuk aku hikss

limbo rock

half an hour later, aku dipanggil masuk to a quiet room, for my formal interview session with NST

so gang, pls look out for Nuffnang Friso story in NST, in 2,3 weeks time (think it s going to be on Thursday) **Robb pls alert me on this.

apa citer interview, ha that s for you to find out, hope they dont cut so much lah yeah

family photo for NST, sangatlahhhhhhhhhhhh susah nak ngamik gambo coz the 2 kiddos memang ngah mood nak main sana sini.

later depa sambung semula permainan depa

pastuh ada colouring contest

my family tetengokkan anak2 aku, coz ai need to be in the briefing room for a Talk to parents and bloggers, this is important coz even ai m not needed to give a speech, but dapat dengo ceramah from Friso and 5X5 adalah satu2 yang tak dapat dipinggirkan…

introducing you, MC of the day – Marcus

Evon Tan from Friso – people have to seriously listen to her, coz soalan2 yang dia tanya senang gilaaaaaaaaaaa untuk dijawab. nope, ai didnt raise my hand to answer any of her questions, so let others get the token.

Chan Lilian with her short talk, sedap betul aku dengo dia cakap melayu loghat penang seiii….very the pure penang mali.

meanwhile, kids dah abih pun siap buat colouring

abang didnt win :(

gegirl yang sangat terer dengan colouring, pun x menang top winner for colouring contest…

sian gegirl, dont be sad darling…

lunch time, one room is allocated for the kids, kalo sekali makan ngan parents, wah kompem jadi pasar borong huhuuuu!

ada nasi putih, kari ayam, meehoon banyak lauk pauk adalah seii….saya makan sket coz pagi dah makan quite heavy.

tu diah! trolley anak2 kita bersusun2 keretapi, bagus…very the discipline.

redmummy and Chan Lilian

she heard lots about me? hahahahahhaa, like ai m soooooo glamour lah pulak, yet ai envy her

ai just wanna sit down, enjoy the event, so aku duduk setempat, even x dak orang duduk pun kat situ,

saya capik :(

aku lari masuk ke dalam gelanggang basketball to join the kids, tapi gegirl halau (mummy, orang tua tak boleh masuk sini lah) citt!

sebab dah kena halau, aku buat keje blogging, took photo with the magician, Mr Banana

not a yoga pose for Nuffnang Friso Family Day Out

culik baby khyre for redmummy baby’s photo

melepak ngan kids tunggu abang magic buat show

ahah! punyalah seronok budak2 ni tengok magic show nih, tengok padatnya orang ramai yang joined this event. rugi korang x ikut…

abang took part for one of the game by Marcus

ai didnt win the grand prize, but ai got the MPH voucher worth RM100, so memujuk hati gegirl yang x menang colouring contest, bagi can lah dia ngamik voucher mak nya tuh

expected to not getting the grand prize :(

congrats to sawanila.com

kita tengok dia bawak idak the fridge magnet from hong kong for red family :)

nak curik boleh tak?

KuE met her few times oredi

Aleeya, my blog reader

napa ke anak kamu tu pandang aunty merah cenggitu?

redmummy’s frens: Rose and Ajami

gift from Friso to Chan Lilian

the crew of the day, from Nuffnang and Friso

korang nya kerja tip top sesangat! ai have no complaint :)

Pinky the marvellous lady, business talk again…

the program for our Nuffnang Friso Family Day Out

we went back home, with hampers, doorgift, adiah2 all sponsored by Nuffnang and Friso

and ai love these 3….

also courtesy from Nuffnang and Friso

overall, my kids seronok gila sesangat…gegirl sampai x nak balik, merajuk x hengat. nuffnang and friso staff terpaksa kelentong dia kata macam2 to make her move her butt, in fact she asked us to bring her again to this kind of event. hopefully, ada lagik lah cenggini, boleh mengeratkan sillaturrahim. Ai met lots of new frens, but not able to take photo since my mr manager pun terlari sana sini berkejaran wt kids…

other than that, thousand of claps for the organizers of cos to Nuffnang and Friso, for their big collaboration, kalo idak, memang aku x bawak adiah memacam balik umah. How do ai feel? ai went back home with big smile. happy to see my family, my guests gembira dengan Nuffnang Friso Family Day Out.

Almost 120 bloggers plus loyal customers of Friso turned up, semua orang balik dengan tangan penuh kiri kanan, and ai was among the last blogger yang balik. Event abih lam kol 2pm gitu. Told ya, event camni memang berat sangat hati nak cabut awal wpun ai have lots of programs on q. all in all, thank you for inviting us from redmummy.com.

We meet again next time. Till then.

335am, Sunday 30/11/08

Comment: 26