Thecacamarba…

untuk peminat ahchong yang lama x kuor muka, sorry dei…gambo last wk baru nak kutempek ni ha. ahcong malulah nak jaja mukanya kali nih,  the moment aku nak snap, terus dia tunduk.

saya juga jumpa wanita merah :) kalo korang ingat dia lagilah, she was Ms Bunga’s boss dulu, tp dia dah left the place. aku tau semalam bday dia, tp bila terjumpa dia kat lobby, lajuuuuuuuuuuu je lah aku wishkan…sudah kurus sket lah Ms RM nih. makin cantik, hbag baru ye Ms RM?

saya skang pagi2 melantak menda ni sume

ha jangan nak gelakkan kay…at least ai cubalah makan :)

Comment: 14