Tata Mini Dell…

ingatkan maxis mini dell nih?

yday adalah ari terakhir saya bersamanya…korang ni mandai2 je kata aku dpt percuma forever, lam my previous entries ni pun x pernah cakap aku dapat forever permanently lah. it s a loan basis by maxis to us the 8 girls. cukup 2 ads, siap kami diminta pulangkan. so bear in mind, pas ni ada 2 official ads yang akan kuor kat blog aku nih, sticky mode yer. kang kalo x suka baca, x per…scroll down kan jer coz mostly apa yang aku ads kan tu pun dah kuor lam the maxis entries before.

last pose, happy doing business with maxis. they are giving us the 8 bloggers good price lah kalau kami nak beli, but ai donno lagi nak beli idak. not urgent not important. kalo dapat free, haruslah nakkan, tp kita dah tau pun that this is only on loan, dimintak gunapakai oleh maxis for few weeks. so far ai m happy. tq maxis kerana percayakan saya – langkawi and spore aku bawak menatang nih. hiksss.

dan kemudian aku merendek ke bawah klcc, carik baju. aku x beli baju lam gambo tuh, aku beli baju lain kaler merah gak lah. tapi lunch hari ini, saya tak boleh berlegar dan bersiar :( . saya kena dok merempat untuk menyiapkan kerja aterrr katanya tidur mati x hengat mlm tadi kan.

baju baru tuh, dan baju2 dari spore, bila dipakai aku tayang di sini yer. skang x leh tayang yet.

N, remember last time saya cakap via this entry: ingatkan Dell nak ganti ngan laptop rupanya ngan kibod gak hikss…

tup2 saya dapat Maxis Mini Dell, free lagi pakai wpun kena pulangkan semula hiks..

tapi who knows, you are not God, one day ai might be getting a new laptop from my advertorial job too. remember this note kay

:)

Comment: 13