Victoria’s Secret from Changi’s Airport

ko dah lepas kastam nak pi duty free area to boarding hall tu kan, it s on the left kat bahagian cosmetics/perfumes shops, hala ke F’s gate kan, dalam Changi’s airport lah oi… ha dalam tu rupanya ada VS…

ada sorang indian tuh, aku tengok dia borong perfumes dalam kedai nih, macam borong ikan, amik amik amik masuk bakul.

sebab tu lah aku dpt ngamik gambo coz mamat yang jaga perfumes dok ngekor mat indian tuh, kalo idak….kompem aku x berani nak kuor camera kay.

aku pernah ada 2 botol Very Sexy EDP nih, so laju je aku amik the red VS and the body wash. kat US of course lah lagi murah, kat Changi Airport the VS perfume tuh depa jual SD79 and the body wash tuh lak SD16.

total SD95 (bila beli barang2 kat negara yang kena tuko currency tinggi, koarng jangan pikir banyak, bayo jer, kang sakit ati je bila dok ingat conversion)

abang fesyen yang kat US tu dapat idok? sana lagik murah.so kalau ada kawan2 kamu yang transit di Changi atau ada kawan2 kamu yang dari Spore tuh baik korang kirim kan beli VS kat dalam tu lah. coz kat kl mmg takdok. kan kak ann kan kalo akak ke nadh ke  kak moralle ke, Raf ke, kak tipah ke, or lelain tuh mai kl, ha nanti riki2 redmummy yer……….mana tau aku nak kirim.

belakang perfumes tuh, adalah bag Charles & Keith baru kuh…dahlah besau, kulu kilir bawak berjalan with kak ann :)

Comment: 20