Cheap lunch…

kelaparan ya hamat, lapar kerana hilang napsu makan kan…dan bila napsu tu datang pun ngak jugak selera kenyangnya. kerana bosan dengan makanan di klcc, aku ajak gang lari pecut ke istana budaya. sesungguhnya nikmat tollah makan kat IB tuh. aku dapati makanan dia memang banyak lauk campur, pastu dia bertukar2 lauk setiap hari, bagus lah owner cafe IB nih…

lunch ku jugak ditemani adik pompuan n adik iparku….berbincang hal keluarga sket, tersedak2 Ms Lemb mendengo……hasil arahan mak ajah, kami akan pergi meminang dan merisik…… (aisay, suspens lah sikit kan, mana leh cite lelebih, lain kali akak hapdet yer heheheheeh)

btw, wpun aku terpaksa menyimpan cuti for next year’ project (ai have few confirmed contracts already) tp dek kerana aku bosan ngan gang2 yang juga akan bercutian minggu depan, makanya….

makanya…ehehehhehehehe

aku jugak apply cuti huhuuu

cuti yang panjang :)

aku mau merendek sama anak-anakku…

sirman you x nak cuti, you tinggal!

Comment: 10