No more horey morey!

yang sorang hegeh2 nak baca buku, yang sorang sibuk nak mengaler, tapi the big boss bz balut buku seklah, activity abang ….

mak eh masuk dalam amik gambo sambung tidur petang plak…pala aku dah x sakit tapi tengkuk aku lak sakit maunya dek penangan main kat theme park BTS tu lah…

sekolah dah nak mula means masuk tidur kena on time, x leh dahlah aku tidur kol 5,6 pagi, anak2 pun by 9 tonite dah mula kena tidur awal.

pagi isnin akan bermula dengan awalnya sama macam hari2 sekolah yang lain.

aku masih lagi bercuti utk uruskan sekolah budak2 ni gak…

syok nyalah kan kalo aku kaya more jutaria, x yah pi keje :)

hehehehehe..keje blogging je lah gitu kan.

Comment: 17