Ribena Purple Heart Event!

macam biasa la ye gang merah, sticky mode nih, scroll down for the latest entry

img_7368

Pada 14 February 2009, di Sunway Pyramid, saya dijemput untuk membuat liputan Hati Ungu Ribena terbesar, yakni bukti cinta sejati untuk gandingan ideal dalam menghidupkan impian Berry buat Lemon.

Sedikit sejarah Ribena, it was first made in the 1930s using blackcurrant and selepas itu menjadi begitu popular sehingga kini. It was used as a dietary supplement for Vit C. It comes in a variety of flavors, ada apple, cranberry, pear, peach, glucose, tutti fruity and lemon, but no doubtlah, the most popular flavor is blackcurrant.

img_7453

The lovely couple, Berry and Lemon

img_7449

Story for you a bit:

Berry is too much in love with the Lemon, but Lemon rasa love yang Berry beri macam tak complete because the purple heart tu tak penuh yet. So the emcees called up for help from the audience to contribute their Ribena purple bottle caps. And punyalah ramai audience yang sporting, they gave away their bottle caps to Berry just for the sake of his love to Lemon.

Lemon is happy, spread the love to everyone…

img_7494

Pity me, Lemon has her own Berry, but where is mine? Aku duduk lah keseorangan menunggu Berryku….mana lah dia pergi…

img_7500

Aku panjat the big purple heart, maybe ai can see him from there, but nope, i still couldn’t find my Mr berry.

Hati ungu terbesar was launched on 14 February 2009, you may say lah itu adalah hari musim cinta. Perfect match for Berry and Lemon, so they build the Ribena Purple Heart made from Ribena purple bottle caps!

In that purple heart has more than 30 ribu bottle caps. Which means, lebih 30 ribu botol yang telah kamu semua minum heheheheehhehe….of cos from all around Malaysia.

img_7503 img_7506

img_7512

Since aku tak jumpa my Berry man, ai walked around kat perkampungan Ribena. Aku melihat begitu banyak botol2 Ribena for the Berry and for the Lemon. Aku ambil masuk dalam paperbag, ai m gonna need to drink it, kot lah sunyi tak jumpa juga Mr Berry aku kan. Haus aaarr….

img_7465

Oh jumpa juga aku dengan my Berry, Sirman! Berry is Sirman, and you can claim Lemon as redmummy. We are one sporting couple with purple shirt and blouse :) . We don’t have to wait for the loving day, coz everyday adalah cinta hati kami. Oh aku ke yang tulis begini? Terima redha sajalah yerr…malu betul, cop cop bukan malu tapi kalau cerita aku dengan Sirman loving2 dah macam blog doctor love lah pula.

img_7498

The giant purple heart, ai m taking a big risk to climb up to the top so that ai have a good view, to see my love taking this photo. It s purple day, Ribena Purple Heart!

Khidmat masyarakat pesanan Ribena Purple Heart Event is brought by redmummy.com


Comment: 33