Red Painting

IMG_0449

he promised to give me a red paint for our master bedroom

IMG07662

she promised me to help her daddy

IMG07665

boom boom red!

IMG07670

abang pun kena tolong sama, tak yah disuruh, dedua dah amik contract cat dengan bapaknya

IMG07672

sian korang…

IMG07675

me – kena masak, suapkan tetiga coz tangan memasih penuh cat, kena pi kedai bila masking tape sirman abih, and pastuh flat dok kat sofa merah (lembik pun pasal kena cannot eat rice 🙁 ), idung aku pancit coz bilik tu bila beralih2 perabot terus aku kena habuk. they started the painting thari and abih siap with 3 layers, kau 3 layers sirman buat yer….sampai lewat petang. aku and fifin kemudian ngan bantuan sirman susun atur balik perabot kali ni lain design.

lagi 3 bulan kita tukar balik tunggang terbalikkan bilik tu lagik….

ntah tak tau lah brand apa cat tuh, 7 liters je aku tau, with 3 layers 2 sides x boleh nak cat….lagi setaun kita tukar lagi kaler ye, aku nak pakai wallpaper merah cam umah sharifah shahora tuh, lawanyaaaaaaaaaaaaaa! sapa tau dia beli kat mana ek?

Comment: 12