Memato Jakarta

300409_jakarta 010

300409_jakarta 009

ini mato nak pi KLIA, for the jakarta’s trip. oh rambut ku panjang lerek masa nih

IMG_5890

IMG_6764

ini mato nak pi merendek kat dalam jakarta, 3rd day, saya pakai MT’s palette. aku suka giler lah set MT tuh, talk bout it detaily lam next2 entry yer…ntah bila lah nak kuor

IMG_6942

IMG_6947

ha utk version rambut pendek pulak. masih colour yang sama gak

Dear Encik yang mengaco saya malam tadi…

Wanita macam saya suka make up kerana 3 sebab:

1. untuk mengubah wajah dari natural tak beauty to beauty the plastic

2. untuk mencuba setiap cara perubahan make up yang ado di dunia ini

3. tetapi bukan untuk menjadikan diri muda, coz ai m already old. no issue on ‘you look old with your make up’

Make up is my passion. You dont like my make up ker? apa nak buat, aku takkan merobah keseronokan make up ku hanya kerana nak memuaskan hati membina ko tuh, lg pung…you are not my husband 🙂

Comment: 18