Loreal Casting for Redmummy

Picture 002

the morning of the casting, dedua muka very the macam bangun tidur. satu hapa x de palit yerr. baik aku baik ringgo. a day before the casting, we got the call sheet, 8am kena terpacak kat shooting studio. they provided the lunch and bfast, but since ai had a bfast, aku tak makan lsg dah pastuh…

Picture 087

the most important man behind the successful of RM, u recognize him :)

oh sirman – my frens my readers rindukan your blog…update ler sikit weih!

Picture 077

since ai need to leave first, aku kenalah dimake up dulu. yes aku kena pi somewhere and my curfew pun dah terlajak2 buat shooting nih for kat 2 jam…lambat 2 jam kay!

Picture 098

the concept, final discussion

Picture 162

Art Director adalah resah menunggu bila lah aku nak siap …my make up artist ni gak yang buatkan rambut aku a day before, the colouring process. the shooting nih took place kat Damansara

Picture 185

frankly speaking aku tak tau napa aku kurang berkenan ngan make up gini…tp bila dah kuor lam majalah, cantik lah pulakkan…mbe masa nih aku masih lg dalam aroma RedGlow, tu yang terkenangkan kebagusan Redglow semedang

Picture 200

Picture 233

Picture 195

Picture 205

so the first session, ngan baju putih…try to get the right colour. depa suh aku bwk baju pink ke mana le aku ada…

Picture 234

Picture 258

so change, kena pakai ala2 pinkish, aku tepraksa pakai baju yang depa provide. tp sebab aku nak ada simtom merah gak, baju tu pun kena pakai tube, makanya itulah apa yang korang lihat lam majalah…

Picture 227

masa aku buat single shooting, ringgo plak buat make up…

Picture 298

Picture 339

Picture 313

Picture 303

there, camera rolled for the group shot pulak with ringgo. macam2 style metail lah bagai..lotih acik. tp seronok, it was fun. the crew memang happening, very professional…

Picture 268

RM’s short note….tq loreal :)

Picture 271

the supplement katanya….

alo loreal, how come pink? u hv red kan? asal x bagi red?

aaaa…pink oso can lah RM

Picture 359

ini adalah slot ‘terpaksa’ muka semua dah penat giler. serrious seii, nak senyum pun tak tau nak tembak kat mana senyuman tuh

Picture 360

amik mood amik moddddd, mood dah lariiiiiiii!

Kim Mun the director dah menjerit2 suh kitorg cheer up back…gitu lah bih kurang yer

Picture 343

letak gambo ni je lah, malas aa aku nak amik lain

anw the concept macam, for mom, ala2 sopan je itam glossy shining kan, ringgo lak anak dara remaja gitu..very the brownish colour…rambut dia lawa aaa!

Picture 370

udah abihhhhhhhhhhhh! harus segera cabut, nampak belakang aku tuh, si ringgo punya turn for individual shoot pulak..ai m done.

IMG_9452

hasilnya keluar kat sini, May’s edition. bulan nih ler, pi le boli, RM8 jer

IMG_9457

IMG_9472

IMG_9459

IMG_9480

ya udah…ni sambungan dari loreal haircolour yesteday...and the teasers2 dulu tuh.

tamat dah utang loreal hair colour aku, so no more teasers, iklan pun dah keluar

advertisers, pls contact me for any job advertorial…aku adalah sangat multi. apa2 pun boleh mar..

one step ahead oredi…

apa lagik surprise aku nak bagi korang?

hemm….ha!

july!!! yeah july!!

later yer…big surprise gak tuh…

Comment: 20