Sisters, Mother, Daughter

IMG15040

the delicious cookies ni dijual at RM35! ni bukan utk promo puasa raya tp aku tepek gak lah kot korang teringin nak merasa makan apa yang aku makan, homely made by the tokey cupcakes gak – Amirachaos.

IMG15042

yana yana…mulut kooooooooooo very the kak nam.

to those yang tak follow sangat kisah Yana, she s a 4 year old girl, yang menghidapi penyakit leukemia, so skang memang ngah under chemo…

tapi mulut dia aaaaaaaaaaaaaa

aku kalah lah ngan mulut dia hahaahhaha

IMG15035

kat sri permaisuri ada kedai restaurant tomyam yang baru bukak, owner dia indian/mamak, staff nya mostly melayu. boleh lah agak2 nak makan so so gak lah rasanya…

IMG15032

tomyam aku, huiiiiiii ko, masammmm!

IMG15034

nasi goreng kampung Amira adalah very the oily, looks a like tp licin sepinggan aku tengok tokey cupcakes ni makan!

IMG15043

kakak and adik, serupa tak? serupa tang mataaaaaaaaa! beza depa 14 taun…

bukan kakaknya yang tua tp adiknya yang very the mudaaaaaaaaaaaaaaaa! amira adalah antara anak2 melayu muda yang rajin carik duit poket, kuih2 raya pun dia pandai gak buat. si kakak takdak blog, tp kakaknya sebab mak, so kami sesama mak yang very the sekroni dan sekepala…

IMG15037IMG15036

Leen is seorang ibu yang sangat tabah

she has 2 kids, sorang lagi anak lelaki 6 years old. bayangkan tiap kali Yana kena dok HUKM for her chemo process, si ibu ni lah yang bertinggung sama susah payah sama anak kecilnya…

kerana ibu yang perit jerit ini…

she s one of the mothers yang ingin reward herself…

IMG15047

with Leen’s new LV!

hbag dia tuh, baru seminggu ke 2 minggu tuhhh!!!

aaaa nak LV

aku nak carik budak yang nak offer aku belikan dari Paris tuh

huhuuuuuuu!!! eh girls thanks for the treat yeah :)

lambat gila entry mlm ni kuor kan, aku tertidur daaaaaaaaaaaa jap tadi. terqada tidur , ater smlm panjat katil kat kol 3 pagi, mau tak lalok. siang kan aku kejeeee!

aaaa :)

LV LV LV…..

Comment: 15