Dalam Merah ada Merah…

IMG15057

kakak nih kan

asik berjalan jerrrrrr

kuor overseas macam pi pasar. ha tu kakak ni lagi sorang, LV Coach Chanel sumer sekilas ikan di air di dah leh rembat….

sirman – kalau ai ter ter ter beli LV tu pasal kakak sayang saya nih, adalah penyokong kuat utama

Red – u take the monogram! go buy go buy red goooo…reward yourself.

so saya ada ramai penyokong hikssss. eh ole2 tu dari Bali :) tq kakak………..

IMG15102

nah! nak sangat tengok entry Coach

letak satu ni je hah

The Red Coach Zoe!

luar merah, dalamnya ada merah :)

IMG15062

aku adalah jenis yang susun2 sket hbag, apatah lg pakai hbag mahal lagi lah aku jaga isi dalamnya. so lam setiap bag kekecik tuh ada make up ada tissues set, ada purse.

ye RED PURSE meah menyala itu juga adalah Coach gak, namanya GRAMERCY EMBOSSED ACCORDIAN ZIP-AROUND WALLET…

IMG15068

tapi paling best aku ada callory chart’s scale some more

aritu terbongkar rahsia kat RedGLow, bag aku tercampak kuor isinya, ngan scale tuh depa perasan aaaaa! so sebab lobang dah pecah hehehehehe….

ye lah you..ai pun nak kurus cam Kak Ann gak :)

kakakkkkkkkkkkkkkkkkkkk!! bape kotak SIY ko amik aritu kak? 18 kotakkan?

ha…nak kurus cam kak Ann, 18 kotak ko! jap kira, darab RM198 = RM3564! baru SD1500 minus plus jer….

mau kurus model cam Kak Ann? SIY jalannya………….

dalam hati ada cinta

dalam merah ada merah ….

lagu m nasir daaaa…

Comment: 6