Shu Uemura and Clinique…

IMG13472

it s been a while jugak aku tak cite pasal my own personal make up set..

see what did ai get from my shopping last month…

ai bought the Shu Uemura promotion set, ada foundation, moose base face, cleansing oil, loose powder and gloss. the promotion lam Isetan for RM265aku jugak beli tambah the Shu’s eyeliner.

n tambah lagi beli Clinique’s moisturizer gel

IMG13477

from clinique tuh sebab aku mmg depa nya member, beli gel tuh terus dpt the toner and its sample foundation. sekelip mata aku pakai dah abih jer tester tuh! ai love clinique product. suits me!

IMG13473

n wow! Shu Uemura tak nak kalah!

they gave me all these travel packs!! sampai ujung taun pun tak abih waaaaaaaaaaaaa….banyaknya ko bagi, sayang tol Shu ngan aku, eh mmg selayaknya dpt pun kan…

IMG13478

dapat gak hok size beso cleansing oil nih, aritu pun aku ada beli nih, dpt lg nih…ha kau!

IMG13476

dapat jugak Shu’s brushes bag! siap sedap bertempek2 lah brushes aku letak kat situ. simple as easy as that lah pakai menda ni. first time aku try pakai masa pi dok kat Park Royal, campak sumbat2 jer…

IMG14995 IMG14996

ha macam ni kekdahnya, hok atas letak brushes, hok bawah letak lah menda2 kekecik, the gloss, concealer, chrome tepek2 tepekkkkkkkkkkkkkkk! main cecampak pun senang, and bersih gak coz tak perlu nak fikirkan tak berkatup coz mmg kena tutup pun bila nak amik brushes tuh dipakai.

so far aku dah ada 3 brushes face, from Shu Uemura (aku beli ni dulu baru aku dpt adiah dari Yan), Stage face brush from Yan and Acca Kappa pun aku beli awal2 dulu gak…

IMG14164

meja muat idak? muat lah lagi kot

sebab ada gak half of my make up set aku campak dok kat drawer but rasanya perfumes aku dah semakin susut…….

huhuuuuuuuuuu!

aritu aku redeem voucher Isetan aku, n beli towel 3 sets n tupperware for bekalan anak2 lagi 3 sets….

boleh tak one day you balik dari opis, you cakap ‘arini saya tak beli apa2 pun dari KLCC’

huhuuuuuuuuu! sirman tu saje je buat bidaah, macamlah aku membeli tetiap ari! time ari aku tak beli tak nak plak ko cakap kan…

yesterday aku balik tak beli apa2 pun, tp still aku bawak ole2 yang Lilred Farah kasi kan tuh…huhuuuu!But a day before aku beli kasut Eclipse, pun aku tak bawak balik wpun aku membeli ‘ai bought something but saya tinggalkan kat opis’ hehehehhe

konsepnya sama gak…aku tak bawak balik umah :)

Comment: 12