SIY

Chilli Slimming Creme SIY!

IMG20207

bungkus McD ajelah jalan paling selamat. kenikmatannya shopping tanpa halangan dan batasan but masih lagi mengikut kawalan, punyalah lapau, big mac sekali aku sapu, air sejuk n kopi panas sesiap  in one go!

sedap betullah bigmac ni.

ok again, apalah nak jadi kan…..bilakah mau slim?

bley nak makan hebat, tp back up gak ngan SIY.

IMG20217

hangpa dok nak tau pasal Chilli creme SIY aku tu kan, ini gomannya. dah separuh, nampak naulah lagi separuh tu sedang usaha ligat nak abihkan. cili creme ni ada 2 fungsi

1. kalau ko pergi slimming center kan depa pakaikan kat perut tpt berlemak peha lengan pungkok ko tu kan, ha ini bendanya, instead of going there, ko beli je lah pakai sendiri. no need wrapping plastic pun takper, sapu je kat tpt2 berlemak tu. banyak ko sapu, banyaklah ligam hangat badan ko nanti. ater cili kan. letak byk memanglah rasa panas, tp cepat lah effectnya.  aku kalo pakai ni ngan wrapping plastik, badan dah macam hantu pocong sangat kan, dok bawah kipas, pasang aircond, kena pasang dvd. ko nonton je dendiam sebabnya nak bagi ko distraction from the kepanasan cili creme ni yek.

IMG20216

harga is RM69 untuk buyers dari tanah semenanjung, termasuk kos penghantaran. malaysia timur nanti aku advise bapa inggit kena top up, Mas yang handle lor…nak order ko contact red, kay!

eh tadi fungsi pertama cili creme kan..ok fungsi kedua….

2. letak lam kuali waktu nak buat sambal merah tu yek…, lagi laju pedas sedap sambal ko :)

dah tu jer…

sapa pi amik function no 2 aku tu, memang saje nak kena makan penampo ngan aku sangat lah. gilo ko nak buat masak??

Comment: 22

Kembali kurus selepas raya :)

IMG17237

kerang bakar yang sedap kalau kerang tu jenis gegemuk besar2. kalau kekecik kurus halus, aisay, kureng sket lah. last weekend kami bukak puasa kat Kampung Siam 32 kat Ampang. dah 2 kali makan kat sini, dan saya sangat jatuh hati with the service the food etcs.

gegirl yang tak puasa, tak leh tahan terus ngap itu kerang bakar, pepanas dia makan tuh…

nyammmm!IMG17243

antara menu utama gak for kids ialah siakap steam. kalo ada siakap steam memang abang adik mintak tambah menambah….kami juga ordered kailan ikan masin, daging black pepper, kerang bakar, ada satu lauk lagi hahaha aku lupa. sedap! oh tomyam. tomyam seafood putih dah tentulah wajib yerrr!

teh tarik kat sini sedap ler

aku cukup suker gilerrr teh tariknya

nak order lagi satu mug tp perut dah santak sesangat…

IMG17263

breakfast on Sunday for kids, sebab dedua tak puasa, roti from Bread Talk, colourful cookies  and cupcakes from makcik farah dan jugak cuppies from Shaz of Mama Chak’s. diminum bersama milo panas!

kalo kita yang tua2 ni makan, santak gak perut…

i m sure ramadhan wpun ramai yang kata badan turun, tp ramai jugak yang menaikkan berat badan.

IMG17261

ini antara punca badan kita akan naik semangat…

kemudian nanti bila Syawal datang, itu lagi hebat, ngan rendang kiri kanan, kuah kacang, ketupatttttttttttttttttttt, lemang haiyoooooooooo! tak tau lah korang, tp hari pertama raya tu memang sedap je makan sumer nih. pastuh masuk ari2 lain, kalau ada orang serve lagi semua menu tu, naik lagi berat badan.

Open house pulak berturut2 nak pergi….oh dah tentu semua orang akan menjadi sihat makan ke main banyakkkkkkkkkk!

so, segeralah bersiap sedia untuk mencarik supplement supaya badan kita maintain kurus wpun makan cam nak rak. It s called SIY, slim it yourself.

korang nak order? pas raya pun boleh, sblm raya pun boleh, masa reraya pun boleh. get it from Mas SIY at this number 016 6224506. through aku pun boleh, biasanya customers lama akan carik aku untuk orderkan, tarak hal. through Mas pun bisa. up to korang ikut selesa nak deal ngan sapa.

aku dah stand by 2 kotak hahahahaha! raya adalah waktu yang sesuai untuk lemak2 kembali datang menjemput :)

Comment: 8

Promo SIY!!!

Reminder ye gang…nak bagi korang semangat kurus, wpun Ramadhan tapi kita masih boleh gak num SIY nih, waktu sahur dan waktu berbuka….

a little bit of promo from Mas SIY yang bagi hotel package percuma untuk menginap di 5 star hotel di KL, di dalam Malaysia dan juga di Phuket mahupun Bali.

IMG15693

in KL

IMG15694

any 5 star hotel in Malaysia

IMG15692

or can go to phuket or Bali,think i m going to Bali lah….

But to entitle semua package percuma ni korang kena beli the promo package yang ada ni:

1. Buy 6 boxes of SIY  yang berharga RM198 per boxes X 6 = RM1188.

2. Oh itu ajer. ehheheh pastu dapatlah semua package percutian tu percuma.

Semua orang yang tanya2 pasal SIY aku dah jawab ye email korang, jangan ingat aku tak jwb pulak tauuu…..check kat spam box korang, tp kalau korang buat automatic delete for the spam folder, ha, itu bukan silap salahku, ai have replied semua email korang pasal SIY mahupun soalan tah hapa2. semua aku dah jwb.

Contact Redmummy for your boxes of SIY or Cik Mas Siy terusan sahaja di talian 016-622 4506!


Comment: 0

Pakej Hotel Percuma…

ehwahhhhhh

bukan main ke ramai bertenggek ek bila tengok tajuk gah gitu.

ni sume nak pakej hotel percuma lah kan dok?

boleh…mau 5 star hotel kek mano?

IMG15693

kat kl kah?

IMG15694

kat luar2 kl lam msia kah?

IMG15692

kat phuket / bali kah?

eh korang ingat tak aku penah cakap aku ada dpt ketiga2 pakej hotel tuh from one of my clients, ha hari ni aku announcelah aku nya client tu adalah tak lain tak bukan Mas SIY yang adiahkan. so pastuh rezekinya molek, dia nak tambah panjangkan lagi pada korang.

IMG15683

tapi gini conceptnya simple jer yer…

1. Korang silalah beli 6 boxes of SIY yang berharga RM198 per boxes X 6 = RM1188.

2. that s it. hangpa dapat all the 6 boxes of SIY and jugak ketiga2 pakej percutian tersebut. gerek tak?

3. Tarikh tutup, tiada – atau ngan kata lain while stock package ni abih.

4. Contact Puan RedMummy di sini atau Cik Mas Siy terusan sahaja di talian 016-622 4506

IMG15696 IMG15697 IMG15698 IMG15699

Selain dari pakej2 hotel percuma, korang entitle to all the above, ada lagi lah macam2 tapi kalau mau get your order n sederas kilat korang entitle for all the above. semua hanya from the 6 boxes of SIY!

So pastu marilah kita sesama pi holiday, seii…satu hapa jenis hotel aku tak reserve yet lah. ayooo! chop, hotel2 tuh semua 5 star woi bukan jenis walk in per hour nya caj plak.

N yes, do get in touch with us if you nak dapatkan semua pakej2 percuma itu ye sayang…

Contact Redmummy kek sini ho or Cik Mas Siy terusan sahaja di talian 016-622 4506!


Comment: 10

Dalam Merah ada Merah…

IMG15057

kakak nih kan

asik berjalan jerrrrrr

kuor overseas macam pi pasar. ha tu kakak ni lagi sorang, LV Coach Chanel sumer sekilas ikan di air di dah leh rembat….

sirman – kalau ai ter ter ter beli LV tu pasal kakak sayang saya nih, adalah penyokong kuat utama

Red – u take the monogram! go buy go buy red goooo…reward yourself.

so saya ada ramai penyokong hikssss. eh ole2 tu dari Bali :) tq kakak………..

IMG15102

nah! nak sangat tengok entry Coach

letak satu ni je hah

The Red Coach Zoe!

luar merah, dalamnya ada merah :)

IMG15062

aku adalah jenis yang susun2 sket hbag, apatah lg pakai hbag mahal lagi lah aku jaga isi dalamnya. so lam setiap bag kekecik tuh ada make up ada tissues set, ada purse.

ye RED PURSE meah menyala itu juga adalah Coach gak, namanya GRAMERCY EMBOSSED ACCORDIAN ZIP-AROUND WALLET…

IMG15068

tapi paling best aku ada callory chart’s scale some more

aritu terbongkar rahsia kat RedGLow, bag aku tercampak kuor isinya, ngan scale tuh depa perasan aaaaa! so sebab lobang dah pecah hehehehehe….

ye lah you..ai pun nak kurus cam Kak Ann gak :)

kakakkkkkkkkkkkkkkkkkkk!! bape kotak SIY ko amik aritu kak? 18 kotakkan?

ha…nak kurus cam kak Ann, 18 kotak ko! jap kira, darab RM198 = RM3564! baru SD1500 minus plus jer….

mau kurus model cam Kak Ann? SIY jalannya………….

dalam hati ada cinta

dalam merah ada merah ….

lagu m nasir daaaa…

Comment: 6