Mana Budi Bahasa??

hai…

nak private kan entry ni kang

ramai bersusun mintak pw

ok lah aku nak ngeluh sket jer…

adat melayu kita

berbudi bahasa, berterima kasih…nak cakap tulih TQ pun kedekut kan?

kadang2 aku rasa aku membantu through RM ni dah macam kaunter penyertaan jer. dipaksa2 suh tu suh ni. kalaulah korang tau behind the scene :(

suh aku reply email korang ke main pantas, bila dah jwb apa yang korang nak, terus …

kena pi pamper myself lah…

sapa nak suh aku jadik PS lagi nih, ngah kemaruk nak nyoping utk korang je nih….

Comment: 13