Eclipse to VS…

IMG15012

aloaloo sapa ke yang suh akak pi eclipse dptkan ko kasut goyang2 tu ha? size 6 yilekkkkkkkkkkkk! tinggal size adoi, lupa! IMG15013

the new arrival of Eclipse…

cantikkkkkkkkkkkkkk! 5 inci :)

IMG15015

my fav SA di Eclipse, cantik simple matanya….lawa kan lawaaaaaaaaaaaaaaa

tp dia tak suka keje kat MAC ke or any cosmetics department, wpun dia mahir handal make up. dia lebih suka keja kat Eclipse godam2 baju kasut n accessories…

IMG15016

siap sanggul mak limah tuh

camne le kalo akak pakai tuh, tak penah pun try…

RedGlow………………… oh redglow ada kelas belajar menyanggul rambut. Sapa nak attend ek? jom kita pi kelas sesama nak?

IMG15014

a fren bought the latest arrival of Eclipse. aku dari aritu nampak kasut nih tp tak heran pun nak amik. but bila tengok heelnya yang unik, macam terterterrrrrrr jebak sama nak amik.

yes ai have membership card for Eclipse, my fren terus rembat kasut nih!

IMG15018

tu lah masalahnya menjadi Personal Shopper again! aku pun ikut sama beli! beza kami lain size jer…ya udah dedua pakai 2 kasut yang sama, tp sib baik dia keje kat ulu ujung dunia, so takdelah secemolot kasut sesama kaler n design kan…

IMG15028

Cashmere VS, latest edition

oh dia tak beli satu perfume tu je yang yang oi….

dia borong sekali 7 barang VS, body mist je sampai 2 kotak lah, lotion, body butter, perfumes je berbotol2….

IMG15026

rambut dia lawaaaaaa, orangnya genit seksi and sangat cantikkkkkkkkkkkk!

akak letak muka kat RM boleh dak?

jangan kak jangannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!

apesal ko takut sangat ha masuk RM?

tak nak kak tak nak, saya tak sanggup lah kak, readers akak beribu2 tak mau kak tak mauuuuuu!

eh sipolan jejaka2 hensem tak hensem, she is still single and available :)

you can contact me ahahhahahaha.

IMG15024

Nice packaging, 2 pcs of France Tie Rack and Shiseido’s bag for the Shiseido’s promotion the other day.

IMG15021

1 palette of Shiseido’s eyeshadow for RM yang gila sangat ngan make up kan…hamik!

tak cukup gak tak tau lahhh!

IMG15022

saya sebenornya mmg ngah carik base mascara coz base mascara aku yang Loreal dah finished oledi.

sangat2 mencarik, dah tanya RedGlow apa brand yang best. aku dah penah tried Loreal’s base mascara tp gatai lah kan nak gak cuba brand lain. tp rasanya base nih yang hok Shiseido jual RM103. mahalnyaaaaaaaaaa!

IMG15023

ado gak mascara merah!

perkhh

mesti aku turun kaunter shiseido ni kang rembat the mascara nihhh! Pastuh kang aku terus jadi member of Shiseido plak.

IMG15025

wah sukerrrrrrrrrrrrr!!!

sangat2 sukerrrrrrrrrr

tqtqtqqqqqqqqqqqq ye si rambut panjang yang manis single jelita. dan dan puji melambong!

IMG15030

but she brought back home, with 1 big bag of VS!

n malamnya she tambah lagi order….abih dia nak borong Pigments pulok!

So korang bila lagi nak abihkan stock VS nih. Patutnya aku bukak sale bags, macam2 jenis bags tp aku terpaksa pull back coz aku nya LURVE kena dok sticky mode. n next pulak aku ada satu lg advertorial keluar lagi, so midst next week lah yer sale utk bags tu.

To all my VS buyers and customers, PAC, BIORE, SIY, apa saja sale yang kuor through RM, saya and Sirman nak wishing u a thank you. sangat2 berterima kasih. Ramai dah dapat your pack memasing kan?

If everything goes well, we would like to welcome you to …….

Later.

Comment: 15