Ogawa Close To You…

p/s: RM’s background is part of the advertorial, so jangan betulkan page anda

Hi – Ogawa is my special 48hours sticky mode, do scroll down for new entries yeah

image

Raya raya!!!

wuii baru ramadhan dah nak raya kauu! katanya raya sebulan, puasa lagilah sebulan kan, so u have at least a month to beraya ngan barang umah yang baru2 belaka. Aznil ke main kurus plak ko dalam promo OGAWA Mega Raya seii…! Oklah tak nak cakap banyak, aku tau sume orang suka sale, sume orang suka OGAWA, semua teringin nak ada set2 OGAWA kat umah korang kan, so now OGAWA comes to you, korang tak yah kejar2 carik OGAWA.

How?

Sebelum aku openly cakap pasal on how for you to entitle all these Mega Raya 50% discount, pe kata aku cite sket on few items yang aku berkenan bebenor: Hallo OGAWA, one for me as RM’s package boleh ek? ok boleh..tq, send to VA yer. tak muat umah belakang kira, tau lah aku nak campak mana2 sofa merah aku tu :)

IMG_4978

First product yang aku nak sangat is this one the OGAWA SMARTAIRE, ini macam mau pigi naik mulan ooooo! tunggang terbalik badan aku dibuatnya. The price is not that much, 13 ribu jerrr….

lor tak caya. click sini hah http://www.ogawaworld.net/ourproducts/relaxation/SmartAire/smartAire_promotions.php#pgtop

ok since OGAWA ni murah hati, mestilah ada harga promotion, it goes down to RM8 ribu jerrrr, dapat satu nih tak yah pi indon layan massage Martha Tilaar dah. lena aaaa. mau nya tak lena, dia nya massage ko dari puncak kepala ke jari jemari kaki ku yang halus mulus itu.

IMG_4988

kak red, bley bangun tak? orang lain pun nak gak nerai sama

ooooo, leh tak ko beli jer SMARTAIRE ni utk akak merah korang tersayang?

bley….bley bangunnnnnnnnnnnn!

potong stim aaaa…aku dah sedap2 nak ke puncak bulan, tak ke puncak sudahnya, dapat dok situ x sampai pun 5 min, ai think OGAWA next time u should just call us for one to one session, lagi best anto satu kat umah aku. senang aku nak review.

image

hah ni lagi satu

wah ko bang, balik keje tak geti bukak baju lagi dah landing atas kosi SMART MATE aku pehal bang? bangun lerr, pi mandi, udahlah masa aku kat OGAWA Pavillion aku leleh2 air liur nak naik SMART MATE ni tak dapat, camne aku nak try, q bersusun nak naik kosi nih, namanya je kerusi, tp kerusi massage bukan sebarang massage, tengok dia punya melintang negak patah tuh…alohaiii.

Oh Mate ni pun ado gak sale down down to the drop katanya, harga asal was RM9398 tapi la ni ko mention nama Redmummy dapat harga gini RM4699!!. manyak la sebut nama aku leh laku, ko sebut nama ko pun leh dpt discount aaaa…

Udah tak caya ha pi link nih!

IMG_4963

Kak aku tau kerusi tu kaler merah, tp agak2 lah kan ingat orang belakang, dari tadi balik2 muka ko jer..

dengki!!

IMG_5022

hamikkk! dok le ko kat kosi merah tu bolot sorang2!

Thanks OGAWA for not choosing them as the second Aznil hikss…ai just love these 2 boys Hafiz and Wan, banyak lorat!!

oh…why dont ai thank personally to…

IMG_4810

Madam Elizabeth an Executive Director of OGAWA

IMG_4830

Mr Michael n of cos standing next to him kekasih gelap putihku Robb from Nuffnang

IMG_4853

ahah….the whole story for this entry is my tq note to OGAWA for inviting me to the dinner get together with 40 bloggers and OGAWA’s team. trying out their product is a must to go, abih tu kang bila masa lagi nak dapat pi nerai kan. So we had a frenly dinner at TGIF, a makan2 buffet session, a tok2, and amik gambar itu gini etcs…

wah…tang amik gambar ni yang cool, let see sapa yang sempat masuk dalam RM, which photos were all taken by the manager/photographer of RM, Sirman. tq man.

IMG_4806

SM ni kan bape puluh kali dah aku jumpa dia, pendiamnya dia tak pernah berubah….

ko makan apa bang ke main kurus? bak meh sikit petua..

IMG_4857

gambo tak senonoh aaa nih, ke saja nak bagi tunjuk betapa putih nya dak Ayu Pink tuh, pipi koooooo, blusher ke main!

IMG_4801

Mya sempat amik peluang beli barang from Shop@RM, tak sempat aku bernapas lam TGIF pun tau koooooo

IMG_4862

how s your wife bang?

sihat, ado kat umah

bila dia nak ado blog

ahahhahaahhah

golak pulak ekau!

Not in order…

IMG_5088

Carol kicik manis, tau dok ekau, akak dulu badan macam ko gak

dulu laaa

skang badan macam the futureeeee!

IMG_5137

Thomas, ai hate talking to you while standing la, sakit tengkuk akak

ai know kak red, ai m tooooooooooooooooooooooooooo tall for u.

Zack is one cheeky boy, senyummm je dia.

IMG_4849

Is that our Levi’s pose Cindy?

Yeah lah, one day we should do the same pose again ok, in our next event!

IMG_5079

There s a waiter in a bar

On his hand there s a scar

If you want to be a star

Get OGAWA

wohoooooo! my team won….ahah doesnt matter lah dah jadi lain ayatnya bila sampai kat aku, janji we won. when come to the second game….ahah, individual game, ai kalah u. sokay…ado gak kalo aku menang terus sentap hiks…

IMG_5087

Pinkpau and Shaolin brought back home with an Eye-Tune

ha dengau la korang sampai lena menda tuh. dapat massage, dapat dengo laguuuuu. bestnyaa.  baru sejam sblm tuh Shaolin komplen kat telinga aku ala2 Taliban sket….ngan janggut panjang dia tu kan ‘u always win something, u must be in my team’

ha kan….u got my luck already hahahahaha. congratulations Pinkpau and Shaolin, kem salam kat Kim aaa!

IMG_5095

readyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

IMG_5121

hiphip horayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy for OGAWA!

IMG15759

apalah OGAWA kalau tak bagi goodie bag kan…

balik umah layan ini daaa sama anak2….

cool babee!

IMG_4814

The whole team of OGAWA, standing side by side for RM’s readers

hemm tak fair lah gambar ni, aku melindungi wajah tinggi an ED…

IMG_5133

This is nice

She likes me

ai like her

get me OGAWA

wahh…pantun 3 kerat kau! pants kita sama kaler lah :)

madam, tocei tocei……ai love OGAWA.

image

oh chop, top of the entry aku ada cakap korang boleh dptkan best pricing from the net kan. from OGAWA’s official web…this is the voucher, korang boleh print bape banyak kali pun korang nak, in colour, black n white oso can, hangpa boleh main forward2 bagi sesapa je nak pakai voucher nih, yes, come join me get the cheapest digital thermometer anak2 kita, dan utk kita sendiri for only RM20. other 3 items yang memang ngah murah, Eye Touch, Eye Tune and oso Enviro Vacuum!

nak dapat kat mana voucher tuh? ha kat sini yerrrrrrrrr

IMG_4997

OGAWA is CLOSE TO YOU

ai shall close this entry then.

Khidmat pesanan masyarakat Ogawa Ogawa Close To You is brought by redmummy.com

Comment: 11