Not a reward lar…

IMG16641

IMG16640

abih buat rambut berbuka puasa kat umah mak aku, rumah mak aku ni ramai orang tp sebab memasing tak bertudung, ai cannot lah  you letak gambo adik badik n mak ai. so gambo aku je lah yer…

ngan new hair :)

huhuuu

anak2 aku dedua terjelepok dek demam, sirman tu pakai baju adik aku coz baju dia penuh muntah gegirl.

IMG16628

4 hours straight aku memanaskan cik von di saloon Vivian. lam tak nak pergi, pergi lah jugak…nak2 kat raya kena datang balik lagi buat lagi project rambut.

ai know ai know

korang bising nak tengok rambut kan…

ha sabarlah ye

kasi pisang panas sket…

IMG16681

eh ado…

ni hah, bley lah ek?

Comment: 8