Why Sunday is my sleepy day…

IMG17711

aaa tak suka tollah kuor masuk kuor masuk drive sana sini di siang2 hari..but ai had to. mother’s duty. the father is quite tight with an external project, so aku ngan kelangsungan mengantuk bawaklah depa pi school abang. for gegirl’s gymnastic class.

panassssssssssssssnya kolumpo! bila panas, mata aku lagi makin mengantuk.

IMG17713

brought abang to QB for our late lunch, tinggalkan je Gegirl kat kelas gimnas dia, sonang baitu. lepak kat QB for an hour, sedut aircond punya pasal. kelas gimnastik gegirl tu panas, sebab depa sharing ngan orang main badminton. mana boleh pasang kipas kat lam dewan badminton tu yang fed up nya.

IMG17718IMG17715

ada 4 little kids, around Gegilr’s age for this session. tak tau lah mana pi yang lain. nak kata cuti raya, anak aku sorang je melayu lam kelas gimnastik nih. untuk stage lain adalah, tp elok gak lah kalau sikit students, senang nak concentrate gak.

ya rabbi mengantuk tol aku lah arini

dok melawan mata tak udah ke sana sini

IMG17719 IMG17720

ai tot nak lah qada tidur petangnya

tp ai remember that ai have blog job yang tak sesiap. kena tukar balik costume to the red colour. 2 tasks need to be done today, tak masuk ngan entries utk esok lusa tulat lagi.

waaaa! not easy my dear to become on top, semua aku angkut lam package redmummy.com :)

Comment: 8