My No Compromise Experience!!!

Contest contest!! 48hours sticky mode, pls scroll down for my latest entries :)

Lately ni kan I m a bit sad & down dgn a few things that happening around me :( . So to cheer me up, Sirman introduce me to this online games cum contest some more :)

Sambil main games, masuk contest kalo ada rezeki menang hadiah lagi. Ai likeeee…

Aku pun terjebak la jugak, mana tak nya hadiah dia CASH totaling RM10 ribuuuuuu!!!

potato1

Ha korang pun sure exited nak join sama. So mari ikut aku menyahut cabaran The #1 Mister Potato contest.

Basically the challenge senang jer. There will be 8 different challenges in the #1 Mister Potato Contest and along the way its actually will give you a brief idea how the crispy chips of Mister Potato are made.

potato2

Termasuk mencabut potatoes, memotong, chip crunchiness and macam2 lagi. Semua proses ni nak make sure yang every chip has to be tasty, crunchy and nice gitu… NO COMPROMISE!

potato3

The best part is at the end of the challenge; you’ll be given a chance to upload a picture of yourself dressed up as Mister Potato!

Redmummy dress up as Mister Potato??? Wait and see yaa

Aku pun bagai nak rak la buat all those challenges. Siap dapat Well Done lagi tu :)

potato4

Level 2 challenge ni korang kena la baca sket pasal Mister Potato ni kalo nak jawap soalan tu.  Jangan tak rajin plak, kalau nak menang contest, perjalanannya tak sesingkat yang kita sangka, lagipun ni 10ribu ringgit tau imbuhannya yer…

IMG18203

Contohnya Mister Potato ni 100% quality imported potatoes from the best, and healthiest Atlantic, Dakota Pearl and Hermes Potatoes and the new pack size for Potato Crisps is 160g

Mister Potato ni ada banyak flavors tapi yg menjadi pujaan hatiku ialah yang Original and Hot & Spicy. Eh bukan pujaan aku sorang, budak 3 org tu pun sama, especially the kids suka sangat yg Original flavor. Sirman of cos yg Hot & Spicy!

Sedap tu memanglah sedap & rangup lak tu. Tapi lagi sedap kalau ko makan ngan air kopi pekat hitam sambil laying down atas sofa layan tgk dvd. Wahaiiiiiiiii!!

potato5

Dalam byk2 challenge tu, slicing potatoes yg aku syok sekali, apa tak nya rasa macam potong btul2 lak. Choppp choppp chopppp. Choping pun bukan sebarang chop ya, kena betul2 nipis & cepat2 sbb ni ade timer. Kalo lambat or salah potong, fail lorrrr

IMG_4333

And good news for bloggers pulak, blogging contest! Yes Mister Potato is giving out an additional 100 invites along with another RM10,000 cash prize total to Nuffnangers who wish to come and join the Mister Potato Fiesta 2009. All you have to do is;

1.    Blog about the #1 Mister Potato Contest and title it ‘No Compromise for Mister Potato Fiesta 2009’

2.    Tell us why you do not compromise quality in your potato chips.

3.    Send an email to misterpotato@nuffnang.com with your Full Name, IC number, and permalink of your written post.

The 3 most creative blog posts written (Pictures, music and videos will all help!) will win the following prizes;
•    Grand Prize – RM5,000
•    1st Runner Up – RM3,000
•    2nd Runner Up – RM2,000

Apa lagi korang, start your engines writing!

potato6

And the final stage like ai said, you kena snap photo of you dress up like Mister Potato like ai did below…
…………………………

…………………………

…………………………
…………………………

Tadaaaaa ni la gambar ai dress up like with Mister Potato :P

IMG18202

Well actually Sirman yg dressed up like Mister Potato :)

potato7

Tapi ni Mister Potato version malas, tepek2 photoshop. For sure tak menang punya! Korang jgn ikut cara Sirman ni! Korang kena la betul2 dress up sebijik macam Mister Potato tu, barulah ada higher chances nak menang.  means hangpa kena carik topi baju misai panjang bagai, jadikan badan korang mampat macam Mister Potato.

But no matter how you dress up, it’s up to you. The main point is being creative and do it your own style. Don’t forget to ask your friends to vote for you. At the end your pocket will be full of cash and you get a chance to attend Mister Potato Fiesta of the year, end of this December!

So if you think you have what it takes to be the #1 Mister Potato, we strongly suggest you head on to here right now!

So are you the #1 Mister Potato? If so, remember to dress up as Mister Potato!

Khidmat pesanan masyarakat Mister Potato is brought by redmummy.com


Comment: 15