Contest Untuk ke Disneyland Hong Kong!!!

24hours sticky mode for BRAND’S

IMG_6880

Kalau dah namanya perempuan, dapat lah pulak anak perempuan, mestilah tali generasi hebat tu ingin sahaja kubuat ikat di rambut kami berdua. Tapi kerna Gegirl nak jadi hip hop daughter to rap rap mommy so kami gunakan di tangan sahaja…..

mesti ada propah ko kan kak red, kenapa nak kena special ikat kat rambut, ikat pusing2 kat tangan, kat kaki pun boleh, di leher buat rantai aksesori pun bisa.

Iye korang, ada hikmahnya…

nak pi Disneyland, Hong Kong tak? Mau mau enggak? Moh moh…aku bawak korang pi percuma! Tapi with 2 conditions!

IMG_6872

Match and Win Contest!

Ini more to ikut luck lah, korang abihkan korangnya BRAND’S Essence of Chicken. Tak abihkan pun dulu takper tapi ada label kat botol BRAND’S tu kan, sila koyak. Reverse side of the label tu ada perkataan tersembunyi. So kalau at one of the bottles ko dapat huruf Disney mbe kat satu botol lagi pulak ko ada perkataan LAND.

Taraaaaaaaaaaaaaaaaa!! ko sudah menang Disneyland Hong Kong!!

20 hadiah untuk pemenang2 yang berjaya mendapat the matching words, akan diterbangkan khas ke Disneyland Hong Kong. Kalau korang jumpa words lain, seperti contoh: Generasi + Hebat pun boleh!! korang akan menang jugak hadiah.

Setiap 2 match words akan memebolehkan kamu memenangi:
10 biji LG LCD 42” TV (oh lega aku pernah dapat hadiah LG LCD TV ni jugak hahahahaha, so aku tak de lah nak rasa jealous ngan korang!)

20 Iphone – ok ini kalau sapa dapat aku jeles sikitttttt ajer, wpun aku takdak Iphone tapi aku ada Ipod hiiksksssss

1 set of Generasi Hebat tali – ini langsungggggg aku tak jelous cos aku pun ada huhuuuuuuuuuuuu

atau pun mungkin sebotol BRAND’S but trust me kalau dah korang beli sekotak, dah tentulah berbotol2 BRAND’S yang ko akan dapat dari label tu yer.

IMG_6859

So mbe korang rasa alah korang sokmonya takde luck nak dapat all the match and win words kan. Ok ada satu lagi jalan paling simple. Ini kalau hangpa pemalas gak nak masuk, acik merah tak leh nak cakap apa lah.

Aku dah bagi jalan, dah sorong and tunjukkan jalan yang lurus, tapi kalau korang bengkok2 jugak tak nak follow, jangan menganga kalau ai pi Hong Kong sorang2 tinggalkan korang pulak!

Caranya mudah. Anak-anak aku pun terer buat.

IMG_6854

Beli jer BRAND’S Esseence chicken, dalam kotak package tu  memang dah ada tali Generasi Hebat. Amik tali tu, capture yourself and express dalam bentuk mood bergambar, pelbagaikan cara memakai tali Generasi Hebat yang hijau tu.

Senang je kan? Dah siap bergambo, amik anto le to:
Cerebos (M) Sdn. Bhd.
Lot 13, Jalan 219, Federal Highway,
46100 Petaling Jaya, Selangor.

Atau takde stem pulak nak nganto, takper, semua skang pakai online jer. Submit your form at the Generasi Hebat’s Official Facebook

IMG_6835

ingat satu jer, nak senang bukan datang dengan mudah. Nak menang2 hadiah pun memang nampak mudah tapi kena rajin. Bila korang dah rajin, and tup2 rezeki pulak korang menang, sah lah korang Generasi Hebat. Tapi jangan khuatir, andaikata korang kalah kecundang, at least korang sudah buktikan yang ko nak gak participate to join the contest.

Means ko ada usaha untuk majukan lagi diri ko to the next stage. Hey who knows BRAND’S betul2 membertuahkan diri korang! You gotta believe in yourself, you probably say that u are nobody, but cubalah masuk contest tuh. Put some of the confidence in yourself, you might be going to Hong Kong and waving me with your green tie of Generasi Hebat.

Jelous ai tau!

IMG_6822

Well you probably be saying that I m doing this entry cos I m promoting the BRAND’S, hey darling….saya sudah menjadi user BRAND’S sejak bertahun2 yang lampaulah tuan. Korang ingat aku nya otak mulut idea menceceh2 dalam redmummy.com ni hanya sekadar menceceh jer kah.

It s all because of the help of BRAND’S, kasi ganteng and kuat memerah otak tenaga sebab saya adalah salah seorang Generasi Hebat! Oh Gegirl too :)

Generasi saya hebat kemudian saya perturunkan to my own daughter, we are the BRAND’S team!

Khidmat pesanan masyarakat BRAND’S is brought by Redmummy.com

Comment: 17