2010 for Redmummy.com

i have asked your resolution for 2010 via FB.

but aku tak share pun apa resolution ku specially for Redmummy.com

well……terlampau banyak ingin dicapai, seperti 2009, saya rasa target untuk RM sudah mencapai piawaian but tidaklah saya berpuas hati. belum.

**seperti tahun2 yang lampau semenjak kami menetap di VA, our new year will be held di Balcony Club, come and join me…

aku tak nak buat short long list for 2010, ada benda yang aku rasa nak share but ada yang aku rasa tak yah lah aku menampal bercerita kat sini. disclose certain things adalah perlu.

tapi aku lebih concern, apa yang korang nak from Redmummy.com the blog, not from me personally. mbe from your view and idea saya boleh kembangkan lagi insyallah.

2009 is a good year to me, overall. part of Project Redmummy yang memang on schedule. segala jenis gelaran yang aku dapat pun takkan berguna kalau tidak dengan bantuan korang the loyal readers of RM.

for 2010′s Project Redmummy, kita tengok flow, ikut alur semasa, sebab memang hundreds of things that i m gonna do. Not only that, with help of Nuffnang too, i have achieved my target, at least for 2009. Lots of surprises too for my next project in 2010, ada yang on proposal lagi, ada yang dah confirmed ada yang masih lagi samar-samar, but i hope, tiada airmata pilu for 2010, cheer me up with something for the good year. the year that i m going to turn 35 years old!

share your outline, mungkin saya akan pertimbangkan.

Good bye 2009 and Welcome 2010!

**Balcony Club is balcony rumah aku daaaaaaaaaaaa………. :)

Comment: 24