Walking tak menjadi…

IMG_2541

berangan nih nak pi walking for mom and jogging for kids from the house to the park, bukan jauh pun serious dekat!….bapaknya follow from the bapak wt d car. nampak tu spot jauh giler kitorg tinggalkan bapaknya.

IMG_2542

malangnya baru 100 mtr jalan, dah mengah. naik bukit sket ko. abang nak jogging gak, tp aku ngan gegirl very the diva tak larat dah nak berjalan. so bila bapaknya berenti sebelah, jom jom kita masuk keter daddyyyyyyy!

frust je abang, mak ngan adik tak challenging. eh mak ko boleh ler menda2 merapu tp agak pemalas sungguh nak memeluhkan muka, bedah dah bercapuk gitu yek.

speedy entry for today, gambor kat park melambak, itu wa kawtim lain kay.

It s finally a merah merah merah day today :)

Comment: 9