MAC’s pigments yang sebijik wt PAC’s pigments

IMG21354

MAC’s single eyeshadow RM58, gloss RM63, blushers RM105, mineralize blusher RM95 ….semua promo colours baru di MAC

IMG21356

MAC has a new promo, again and again. not the Lady Gaga’s lipstick, itu April baru sampai malaysia yek Pearly :) lamo dah acik tak beli make up, asik dapat from sponsors je kan, tp aku harus turun ngendap MAC coz ada PS job nak kena tengok. aiyok Kak Pah suh checkkan Bobby Brown, si Joy suh checkkan dia nya SKII pun aku tak singgah lagik.

pelan2 ek. nama pun aku keje kat klcc but tu lah tak hari2 aku turun. kadang2 pi wing nih, tak pi tengok kat wing sana so tu yang tak leh nak dptkan apa yang korang nak suh rikikan tuh.

IMG21355

The eyeshadow pigments tiru PAC hohohooooo! 4 stacks sama jugak yek ngan PAC gak but tu lah kaler nya bih kurang sama je dalam satu stack nih. but ada satu 2 kaler yang aku suka pulak. sokay can get the sample lah later2. it has like gold, greenish, and brown emas pun ado….cantik for satu kaler gold yang aku takde langsung dalam PAC pigments.

harganya lagi mahal, this one satu stack pun RM135 kot. PAC is selling only at RM90. ada lagik ye stock saya pegang kalo awak mau.

IMG21357

kaler2 more to pink purple pun ada gak dalam stack MAC nih. semua kaler tuh aku ada dalam pigments PAC gak so tak kisahpun if tak dpt sample. btw saya belajar few tips lagik from RedGlow on the penyimpanan barang2 make up.hah korang mesti nak tau apa tipsnya sama gak. boleh boleh. pi je attack RedGlow’s site, mesra2 kat situ nanti depa sharing the knowledge.

IMG21366

pompuan yang malas nak make up, dah pi kelas RedGlow pun malas nak touch up muka. hishh…mak sental muka tu kang. gilerr korang tak kenal mak budak nih…ingat tutup mata orang tak tau gamaknya. ada bape puluh readers RM yang dah pi kelas RedGlow, seronokkan? aku nak pigi lagik lah….

sapa nak pi ngan ai ek?

moh kita pi kelas depa reramai. nanti kalo Mac or April nya kelas dr RedGlow dah kuor kat site, kita pi ek ek?

alo ada yang nak pi ke idak?

Comment: 11