Calling for you to join the Slurpee Contest…

Hi

Hey :)

remember on my Slurpee advertorial last month?

nak panggil korang ramai2 to join the Slurpee contest, you just need to upload a video on Slurpee kira hangpa pi lah beli minum Slurpee kat 7Eleven tuh and can win lots of prizes. For details can check out Slurpee’s site, saya juga ada submit dalam Slurpee contest tuh…so korang pun meh lah join the club :)

Ingat yer kena buat very the funny comedian abih buat judges gelak bahak2 and meleleh ayomato nangis heh tengok your raja lawak video tu yek. contoh video yang aku buat, kureng sket lawak lah….tapi tak kira korang kena gelak gak, abih satu Red Family kena participate, alo aku sendiri amik shot 2 kali kay, di 2 hari berlainan tapi yang ni paling kaw kaw lah leh buat…

Comment: 14